Liiga: HPK - KooKoo | Taas hassuttelee vastustajaa HPK?

Julkaistu: 26.10.2018 08:13


Liiga: HPK - KooKoo | Taas hassuttelee vastustajaa HPK?
Liiga | HPK - KooKoo | 18:30
HPK on noussut hurjan voittoputkensa ansiosta sarjassa jo kolmanneksi. Rinkelinmäen Ritarit ovatkin yhdessä Tapparan kanssa sarjan kuumin joukkue juuri nyt. Antti Pennanen on saanut Kerhon sellaiseen lentoon, ettei paremmasta väliä ja kun kylään saapuu sarjan heikoin vierasjoukkue KooKoo, voittoputken jatkamisella ei pitäisi olla ylitsepääsemättömiä esteitä.

HPK on löytänyt pelaamiseensa kauden mittaan erinomaisen tasapainon. Otto Paajasen ja Robert Leinon johtamat tulosketjut takovat pisteitä kovaan tahtiin, kaksi alempaa vitjaa tarjoavat energiaa ja santapaperia. Pakisto on ottanut valtavan harppauksen eteenpäin ja ykkösvahti Emil Larmi on aivan sarjan eliittiä. Tosin tuplapelien helpommassa avausosassa Antti Karjalaisenkaan esiintyminen ei tänään ole mahdotonta.

Nimenomaan alakerrassa HPK on ottanut suurimman kehitysloikkansa. Vielä alkukaudesta meno oli aivan karmeaa ja hasardeja tuli useita per erä. Sittemmin taso on noussut häkellyttävästi. Petteri Nikkilä on noussut kiekolliseksi johtajaksi, mutta turhan vähälle huomiolle jää vierellä luutiva Niklas Friman joka on ollut ilmiömäinen. Tuore jatkosopimus kertoo myös seurajohdon luottamuksesta. Jan Brejcak putosi alakerran kakkosparista, mutta kokeneen Arto Laatikaisen rinnalla Miro Karjalainenkin pärjää kyllä.

KooKoo on ollut melkoinen kaksipäinen hirviö alkukauden aikana. Välillä peli kulkee loistavasti ja toisena iltana mikään ei toimi. Onnistumiset keskittyvät lähinnä kotoiseen Kouvolan Betoniin, matkapeleissä on ollut tuskaista. KooKoo on sarjan heikoin vierailija eikä perjantainen Rinkelinmäki ole niitä otollisimpia paikkoja kääntää kelkkaa.

KooKoo on luisteluvoimainen joukkue, jolla on Malte Strömwallin johdolla muutamia kelpo yksilöitä myös kiekollisesti. Myös joukkueen ylivoima on erinomaista. Siihen ne vahvuudet sitten suurelta osin jäävätkin. Kärjen takana materiaali on lähinnä harmaata massaa ja vaikka Tuomas Tuokkola on hieman reivannut joukkueen pelitapaa konservatiivisempaan suuntaan, ylipelaaminen ja merkkausvirheet ovat edelleen silmiinpistäviä ongelmia.

Paljon kompaktimpi HPK ottaa tästä selvän kotivoiton, jos pääsee edes lähelle viime aikojen huippuvirettään.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

HPK -1.5 @2.30

Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.30

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.30

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.22

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.16

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.16

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan