Liiga: HPK - Sport

Julkaistu: 09.10.2018 13:14


Liiga: HPK - Sport
Liiga | HPK - Sport | 18:30
HPK sai vihdoin viime viikolla myös tulosten puolesta oivallisen palkinnon viime aikojen parantuneista otteistaan. Viikonvaihteen tuplavoitot KooKoo:sta ja Kalpa:sta olivat luonnollista jatkumoa jo pidempään jatkuneille hyville esityksille. Pelillisesti Kerho on juuri nyt mainiossa lyönnissä.

Eniten tasoaan on alkukaudesta nostanut HPK:n pakisto. Alkukauden varjojen mailla vaellellut alakerta on tätä nykyä varsin jämäkkä kokonaisuus. Jesper Lindgrenin paluu rapakon takaa tuo myös ylivoimaan selkeästi lisää laatua. Kun tiivistyneen peräpään takana torjuu ilmiömäisessä vireessä oleva Emil Larmi,

Kerholla on vahva perusta mihin rakentaa. HPK:n tehot lepäävät paljolti kahden ensimmäisen hyökkäysketjun sekä vahvan ylivoiman varassa. Alemmista vitjoista löytyykin sitten lähinnä santapaperia, joskin luisteluvoimaista sellaista. Pidemmän päälle Rinkelinmäen Ritarit kaipaavat kuitenkin kiekollista apua myös alempaa.

Sport on ottanut melko odotetusti paikkansa pudotuspeliviivan alapuolelta. Joukkueessa ei turhan paljoa kiekollista osaamista ole, mutta varsinkin kotonaan joukkue on ollut liikkeellä varsin raikkaalla jalalla. Myös maalivahtipelin merkitys on Sportille valtava, viimeksi lauantaina Sami Aittokallio ryösti lähes yksin Pelicansilta voiton.

HPK on joukkueista materiaaliltaan parempi ja myös paremmassa vireessä. Kotiedunkaan merkitystä ei voi väheksyä, Sportin pisteistä tullee jatkossakin suurin osa Kuparisaaressa. Rinkelinmäellä on keskiviikkona kotivoitto lähellä.

Pelivalintamme:

HPK @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.94

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

1.91

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan