Madrid Oped: Hubert Hurkacz - Alexander Zverev

Julkaistu: 09.05.2019 16:14


Madrid Oped: Hubert Hurkacz - Alexander Zverev
Madrid Oped | Hubert Hurkacz - Alexander Zverev |
Unibet Unibet
Madrid Openissa mainiosti turnauksen aloittanut puolalainen Hurbert Hurkacz (ATP: 52.) kohtaa maailmanlistan nelosen Alexander Zverevin.

Hurkacz on 22- vuotias hyvässä nousussa pari vuotta ollut maailmanlistalla pelaaja, joka viihtyy massakenttää paremmin kovalla alustalla. Siitä huolimatta on nuoren puolalaisen otteet olleet pirteitä. Hurkaczin tie Madrid Openiin käví karsintojen kautta, jossa puolalainen voitti suoraan kahdessa erässä 2-0 (6-0,6-2) Marcel Granollersin sekä Roberto Carballes Baenan 2-0 (6-4,6-4). Itse turnauksessa ovat puolalaisen toimesta pudonneet Alex De Minaur 2-0 (6-3,6-4) (ATP: 27.) sekä Lucas Pouille lähti kuoroon eilen erin 2-0 (7-5,6-1). Etenkin Hurkaczin vahva syöttöpelaaminen on aiheuttanut edellämainituille herroille harmaita hiuksia.

Alexander Zverev oli mukana eilisessä vihjeessä ja saksalainen hoiti ottelunsa odotetun vakuuttavasti ja helposti kahdessa erässä espanjalaista konkaria David Ferreriä vastaan (6-4,6-1) ja näyttää hyvin vahvasti siltä, että viime vuoden mestari tulee olemaan korkealla myös tämän kauden Madrid Openissa. Saksalaisen paletti on kunnossa ja tämä tulee takamaan turnauksen kannalta hyvää.

Tasoeroa pelaajien välillä on toistaiseksi massakentällä valitettavan paljon ja Hurkaczin pitäisi keksiä kyllä polkupyörä uudelleen, mikäli mielii otteluparista jatkoon. Näin ollen luottoa saksalaisen Madrid Open menestykseen löytyy ja näen saksalaisen jatkavan huomattavasti laadukkaammilla otteilla jatkoon suoraan kahdessa erässä.Pelivalintamme:

Zverev -1.5 erää @2.17

Unibet - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.17

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.17

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.10

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan