Valioliiga: Huddersfield - Swansea

Julkaistu: 10.03.2018 01:14


Valioliiga: Huddersfield - Swansea
Valioliiga | Huddersfield - Swansea | 17.00
LeoVegas LeoVegas
Katso myös: 2x25€ ilmaisvedot!
MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita.

Putoamista vastaan taisteleva Huddersfield saa vieraakseen Swansean. Huddersfieldillä ei ole kovin kaksisesti mennyt Valioliigassa viime aikoina. Kymmenestä edellisestä ottelusta Huddersfieldin saldo on 2-2-6. Kotikentälläkin otteet ovat alkaneet hieman heikentyä. Alkukaudesta Huddersfield oli todella kova kotonaan, mutta kuudesta edellisestä kotiottelusta vain yksi voitto. Isäntien suurin ongelma tällä kaudella on ollut maalinteko. Huddersfield painaa alle yhden maalin keskiarvolla ottelua kohden eikä se millään tule riittämään Valioliigassa.

Swansea on parantanut hurjasti otteitaan alkukauteen verrattuna. Joutsenet onkin nyt jättänyt putoamisviivan taakseen ja on sarjassa sijalla 13. Swansea ei ole hävinnyt kuin kolme ottelua viimeisestä kymmenestä. Swansea laittoi viime kierroksella West Hamin melkoiseen pesukoneeseen, kun taululla komeili 90 minuutin jälkeen 4-1 numerot. West Hamilla ei paljoa sanottavaa tuossa ottelussa ollut.

Swansea ei ole kummoinen vierasjoukkue, mutta tällä hetkellä sen peli tuntuu kulkevan erinomaisesti. Huddersfield oli ihan pulassa Tottenhamia vastaan viime ottelussa. Tänään täytyy kotijoukkueen pystyä huomattavasti parempaan tai nuha tulee. Pidämme Swanseata tällä hetkellä parempana ja kuumempana joukkueena ja siksi uskomme heidän mahdollisuuksiin tässä ottelussa.
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Swansea DNB (tasapeli ei vetoa) @2.18

Mr Green - Lue arvostelu

2.18

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan