LaLiga: Huesca - Valladolid

Julkaistu: 31.01.2019 14:27


LaLiga: Huesca - Valladolid
LaLiga | Huesca - Valladolid | 22:00
Perjantai illan ottelu Huesca – Valladolid käynnistää Espanjan LaLigan kierroksen 22.

Kotijoukkue Huesca lähtee otteluun sarjan jumbopaikalta. Viimeiseen säilyjän paikkaan on kertynyt jo yhdeksän pistettä. Joukkue on kerännyt 21 ottelusta 12 pistettä. Maaleja joukkue on tehnyt vähiten 17, maaliero on pakkasella 22 maalia.

Joukkueen tehokkaimmat pelaajat on ollut nuori kolumbialainen Cucho 3 maalilla ja 26 vuotias espanjalainen Alex Gallar myös 3 maalilla. Gallar on tehnyt maalin viimeksi sarjan kolmannella kierroksella, sitä ennen hän osui sarjan avauksessa ensimmäisen 40 minuutin aikana kahdesti.

Vierailija Valladolid on sijalla 13, tasaisessa keskikastissa joukkueella on sijaan seitsemän matkaa neljä pistettä ja tippujan paikalle sijaan 18 myös neljä pistettä. Pisteitä joukkue on kerännyt 25, kotona 11 ja vieraissa 14.

Valladolid on päästänyt vain 24 maalia, esimerkiksi Real Madrid on päästänyt 26 maalia. Valladolid on Huescan jälkeen sarjan tehottominjoukkue. Molemmat joukkueet ovat ainoat jotka ei ole rikkonut 20 maalin rajaa tämän kauden sarjassa.

Ottelussa on jaossa tärkeät sarjapisteet molempien kannalta. Huesca tarvitsee kolmen pisteen voittoja, että edes teoreettiset mahdollisuudet sarjapaikasta säilyisi. Myös Valladolid tarvitsee pisteitä tasaisessa keskikastissa ja sarjajumbolta niitä pitäisi saada.

Joukkueet kohtasivat kierroksella kahdeksan, silloin Valladolid voitti 1-0. Ottelu oli tasainen, Valladolid laukoi maalia kohti kolme kertaa ja vierailija Huesca vain kerran. Samanlainen ottelu on luvassa perjantaina, näin ollen noin 3,00 kertoiminen alle 1,5 maalia nousee esille.

Guts muutti tervetuliaisbonuksensa - Nyt 50€ riskitön veto!


Guts muutti ensitallettajien bonusta ja nyt asiakkaat pääsevät pelaamaan 50€ riskittömällä vedolla, jonka kerroinraja on vain 1,80! Siirry Gutsille suoraan vihjeestä tai lue lisää tarjouksesta.

Pelivalintamme:

Alle 1,5 maalia @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.93

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.90

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.85

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.80

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.80

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan