Championship: Hull - West Bromwich

Julkaistu: 03.11.2018 07:59


Championship: Hull - West Bromwich
Championship | Hull - West Bromwich | 17:00
Hull isännöi Championshipin lauantain kierroksella sarjataulukossa viidentenä majailevaa West Bromwichia. Hull on jämähtänyt sarjan hännille ja on vieläkin sijalla 23. eli toiseksi viimeisenä. Hull teki muutoksia miehistöönsä kesän aikana ja tärkeitä pelaajia lähti pois. Pelaajavaihdokset eivät ole tuottaneet odotettua tulosta ja uudet pelaajat eivät ole pystyneet korvaamaan menetettyjä. Hull ei viime kaudellakaan juhlinut menestyksellä, mutta pysyi silti turvallisesti putoamisuhan yläpuolella lopulta sijoittuen 18.

Tänään Hull tulee peliin harvinaisesti voiton jälkeen, kun viime ottelussa he kaatoivat Boltonin vieraissa 0-1. Tämä nostanee hieman heidän mielentilaansa, mutta tasoero West Bromwichiin on silti selkeä. Tässä ottelussa kohtaa lähes ääripäät, kun Hull on tehnyt melkein vähiten maaleja koko sarjassa. 15 pelatussa ottelussa Hull on saanut pallon pussiin vain 12 kertaa ja omissa on soinut 21 kertaa.

West Bromwichin vire on myös ollut hieman heikompaa viime aikoina ja kolmesta viime ottelusta ei ole voittoa tullut. Jokainen joukkue kokee huonompia vaiheita ja tämä saattaa nyt olla kauden ensimmäisen puoliskon huono vaihe West Bromille. Joukkue on kuitenkin kokonaisuudessaan ollut tällä kaudella hyvä. He olivat sarjakärjessäkin yhdessä vaiheessa ja verrattuna Hulliin, on West Brom maalimäärissä se toinen ääripää. Joukkue on tehnyt 15 ottelussa jopa 33 maalia, joka on sarjan eniten. He ovat pystyneet tekemään siis jopa yli 2 maalia per ottelu.

West Brom palannee voittavalla tielle vierasottelussaan heikkoa Hullia vastaan. Viime aikainen vire on kenties hieman laskenut West Bromin odotuksia ja markkina tarjoaa meidän mielestämme kohtuullista kerrointa vierasvoitolle.

Tipbet - 15€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi!


Vedonlyöntisivusto tipbet.com tarjoaa kaikille suomalaisille pelaajille 15€ pelirahaa pelkällä tilinavauksella! Saat ilmaisen pelirahan ilman talletusta, vain tekemällä itsellesi pelitilin. Voit lukea tarjouksen ehdot kokonaisuudessaan täältä: Tipbet 15€ pelirahaa ilmaiseksi >>

Seuraa näitä ohjeita:

Pelivalintamme:

West Bromwich @2.30

Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.28

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.25

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.25

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.25

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Tipbet - Lue arvostelu

2.25

Tarjolla 15€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksellaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.25

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan