SHL Playoffs: HV-71 - Rögle - Vieraat pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa 25 vuoteen!

Julkaistu: 15.03.2019 05:33


SHL Playoffs: HV-71 - Rögle - Vieraat pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa 25 vuoteen!
SHL Playoffs | HV-71 - Rögle | 16:15
Nordicbet Nordicbet
Runkosarjan kahdeksanneksi päätynyt HV-71 saa SHL:n pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella vastaan yhdeksänneksi päätyneen Röglen.

Rögle eteni jännittävien vaiheiden jälkeen pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa 25 vuoteen, joten joukkue on takuulla motivoitunut kun tosipelit alkavat. Ängelholmin pikkukaupungissa on pientä kiekkobuumiakin viritteillä, sillä pudotuspeleistä ei olla saatu nauttia kaupungissa sitten vuoden 1994.

HV-71 on sen sijaan huomattavasti merinoituneempi seura, eikä sen runkosarja jättänyt paljon lapsille kerrottavaa. Materiaalin olisi pitänyt riittää huomattavasti parempaan suoritukseen ja peliotteet ovat olleet todella ailahtelevia.

HV-71:n pelaamisesta kertoo paljon runkosarjalla lopulla pelatut back-to-back -ottelut Frölunda Indiansia vastaan. HV voitti ensimmäisen ottelun 6-1, mutta hävisi seuraavan Göteborgissa samoin lukemin 6-1. Ennen näitä kahta ottelua joukkue oli hävinnyt viisi ottelua peräjälkeen.

Myös Rögle osaa ailahdella, mutta parhaimpana päivänään se pelaa suorastaan erinomaista jääkiekkoa. Vaikeasti ennakoitava joukkue syttyy kiekkohuumassa takuulla tähän otteluun ja tulee ryminällä heti kamppailun alkuun.

Rögle haki vierasvoiton joukkueiden edellisestä kohtaamisesta maalein 2-3. Pudotuspeleissä kotiedun merkitys hieman vähenee ja altavastaajalla suurin yllätysmomentti on ehdottomasti ensimmäisessä ottelussa.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Rögle BK @3.70

Betsson - Lue arvostelu

3.70

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.65

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.65

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

3.55

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.55

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan