Superpesis: Hyvinkää - Kitee

Julkaistu: 04.06.2019 16:10


Superpesis: Hyvinkää - Kitee
Superpesis | Hyvinkää - Kitee | 18:00
Hyvinkään Tahko pelaa loistavaa kautta ja on jo kahteen kertaan osoittanut sitkeyttään nousemalla viimeisessä vuorossa isosta takaa-ajosta voittoon. Kahdeksan ottelun jälkeen Tahko on sarjassa neljäntenä kerättyään 15 pistettä.

Kiteen Pallo on sen sijaan kerännyt pisteitä vasta kuusi. Edelliskierroksilla tuli todella tiukka tappio sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvalle Kouvolalle lukemin 0-1 (6-7, 7-7).

Vaikka Kitee on sarjassa 12. sijalla, ei perustasoero Hyvinkääseen nähden ole kuitenkaan mahdoton. Tahko nauttii toki ottelussa kotietua ja on suosikki, mutta tällä kertaa kertoimet suosivat aivan liikaa kotivoittoa.

Pihkalan avaralla kentällä yksi lyönti voi ratkaista juoksun. Kiteen ulkopeli on äärimmäisen vahva, joten ilmaiseksi Tahko ei saa mitään. Odotettavissa on pienten marginaalien ottelu.

Vieraiden kertoimet ovat kauttaaltaan äärimmäisen maistuvia. Ennen kaikkea tasapelin todennäköisyys on varsin korkealla. Parhaimmaksi kohteeksi nousee tuplamahdollisuus x2.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Tuplamahdollisuus: x2 @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan