Naisten Superpesis: Hyvinkää N - Mynämäki N | Vierasyllätystä haetaan kupongille

Julkaistu: 14.05.2019 12:54


Naisten Superpesis: Hyvinkää N - Mynämäki N | Vierasyllätystä haetaan kupongille
Naisten Superpesis | Hyvinkää N - Mynämäki N | 18:00
Unibet Unibet
Tiistaina pelataan pesäpallossa yksi pääsarjaottelu, kun naisten Superpesiksessä kohtaavat Hyvinkää ja Mynämäki. Ottelua voi seurata perinteiseen tyyliin Ruudun fanikameralähetyksen kautta.

Mynämäki kuuluu tämän kauden sarjanousijoihin, kun se voitti viime vuoden Ykköspesiksen näytöstyyliin. Joukkue ei hävinnyt ainoatakaan ottelua koko kaudella, mikä kertoo vahvasta tekemästä. Toki Ykköspesiksen ja Superpesiksen tasoero on valtaisa, mutta tästäkin huolimatta Mynämäelle voi povata hyviä yllätysmahdollisuuksia kauden alkuun.

Juuri ensimmäisillä kierroksilla nousijajoukkueiden yllätysmahdollisuudet ovat parhaimmillaan. Mynämäki sai yhden ottelun alle viikonloppuna, kun se hävisi hallitsevalle mestarille Jyväskylässä 2-0. Tuosta ottelusta ei toki pisteitä odotettukaan, sillä Jyväskylästä löytyy sarjan vahvin ja tasaisin kotijoukkue.

Hyvinkään naisten viime kausi ei mennyt putkeen. Ulkopeli ei kestänyt ja avaralla kotikentällä tämä tarkoitti runsasjuoksuisiakin tappioita. Joukkue oli runkosarjan toiseksi viimeinen jättäen vain Lappajärven taakseen. Ero sarjajumboon oli lopulta vain kaksi pistettä.

Mynämäeltä löytyy lyöntivoimaa ja viime joukkue takoi Ykkösessä yli kymmenen juoksua per ottelu. Avara Pihkalan kenttä omaa altavastaajalle hyvät mahdollisuudet hakea läpilyönneillä ratkaisuja Hyvinkään heikohkosta ulkopelistä.

Suosikki kotijoukkue toki on, mutta ei avauskierroksilla missään nimessä niin suuri mitä kertoimet antavat ymmärtää. Hyvinkäälle ottelu on vasta kauden ensimmäinen, mikä lisää yllätysmomenttia entisestään. Selkeästi yli neljän vieraskertoimia tekee mieli kokeilla pieni panoksella.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Mynämäki N @4.25

Unibet - Lue arvostelu

4.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.25

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

4.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.25

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan