Naisten Superpesis: Hyvinkään Tahko N - Jyväskylän Kirittäret N

Julkaistu: 09.07.2021 09:55

Naisten Superpesis: Hyvinkään Tahko N - Jyväskylän Kirittäret N
Naisten Superpesis | Hyvinkään Tahko N - Jyväskylän Kirittäret N | 18:00 | 09.07.2021
Naisten Superpesiksen hallitseva Suomen mestari jatkaa vieraskiertuettaan perjantaina matkaamalla Hyvinkään Tahkon vieraaksi. Torstaina sarjakäki Jyväsykylän Kirittäret haki Helsingin Roihusta voiton melkoiseen näytöstyyliin 2-0 (11-2,5-0). Tahko on Roihua melko paljon perustasolta edellä, eikä samanlaista löylytystä tänään pitäisi olla luvassa. Tahkon taso niin sisä, kuin ulkopelissä on kovempi, kuin Roihun, minkä lisäksi pientä leopetuakin on annettava kotijoukkueelle.
Tahko omilla paikoillaan


Hyvinkään kauden aloitus on sujunut varsin mallikelpoisesti, ja sijoitus on kutakuinkin siellä, mitä Tahkolta pitkälti odotetaankin, eli kuudentena vaanimassa kärkiryhmää. Yhdeksästä ottelustaan on Hyvinkää hävinnyt kolme, jotka kaikki on kärsitty käytännössä tämän päävastustajia vastaan. Manse PP on kukistanut Hyvinkään kahdesti, ja ensimmäisen kerran jäätiin täysin ilman pisteitä viime sunnuntaina, Seinäjoen MailaJussien haettua vierasvoitto jaksoin 2-0.

Hyvin on Tahkolla löytynyt etenkin sisäpeliin tarvittavaa laatua. 3-tilanteita on Hyvinkää rakennellut ottelua kohden sarjassa viidenneksi eniten (15,7), eikä kotiuttaminenkaan lainkaan hullummin ole toiminut, kun juoksua on taottu karvan päälle yhdeksän ottelua kohden. Hyvinkään ykköslyöjänä on häärinyt jokeri Pauliina Harinen (0+24) varsin kovalla kotiutusprosentilla, 63%. Etenijöistä on löytynyt myös hyvin laatua, sillä kärkituojat Laura Hokkanan (17/21, 84%) & Senja Kaarikivi (14/19, 74%), ovat koko sarjankin mittapuulla olleet etenijöiden parhaimmistoa. Ulkopelikin on ihan kelvollisesti Hyvinkäällä toiminut, tosin on selvää, että tänään vaade tulee nousemaan aivan äärimmilleen.

Kirittäret reihuivat Helsingissä


Jyväskylä pelasi torstaina kauden kahdeksannen ottelunsa, kun se matkasi sarjanousija Roihun vieraaksi uudistetullu stadionille Helsingin Roihuvuoreen, ja haki tuolta odotetusti samalla kahdeaksannen voittonsa, joten tappioita ei ole hallitseva mestari vielä kräsinyt ainuttakaan. Avausjakso ratkesi käytännössä jo ensimmäiseen vuoropariin, kun Jyväskylä takoi kuusi juoksua, tyrmäten samantien kotijoukkueen aikeet. Avausjakson Jyväskylä vei lopulta 11-2. Toisella jaksolla peli hieman tasoittui, mutta selvä ero joukkueiden välillä riitti vieraille, ja tuostakin otettiin voitto juoksuin 5-0. 3-tilanteet Jyväskylä vei häkellyttävästi 30-7, ja kovaa tekemistä nähtiin läpi ottelun niin sisällä, kuin ulkona.
Pysyykö Tahko Jyväskylän kelkassa?


En liikaa painoarvoa antaisi tässä kaksikon vertailussa eiliselle Jyväskylän murskavoitolle, sillä Hyvinkää on kuitenkin Roihua perustasoltaan melko runsaasti edellä, ja etenkin sisäpeliin löytyy potentiaalia helsinkiläisiä parempaan. Juoksulinjat on vedetty likimain omien arvioideni kanssa samaan, joten tuolta en pelattaa löydä, mutta Tahkon +8,5 juoksun tasoituksesta löytyy ilmaa, joten otetaan tuo kupongille. Hyvinkään pitäisi kyetä pitämään selvästi paremmin Jyväskylä poissa tilanteilta, kuin Roihun, ja pystyä muutenkin kovempaan haastoon.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Hyvinkään Tahko +8,5 juoksua @1.7

Coolbet - Lue arvostelu

1.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko