CS:GO: Entropiq - BIG

IEM Dallas Europe Closed Qualifier | Entropiq - BIG | 15:30
Kohde sulkeutuu: 04.05.2022 15:30
Taistelu turnauspaikoista on huipentumassa, kun IEM Dallasin Euroopan karsinta lähenee loppuaan. Yläkaavion finaalipari on selvillä: venäläis-kazakstanilainen Entropiq kohtaa saksalaistiimi BIG:n. Ottelu alkaa 4. maaliskuuta kello 15:30, ja se pelataan bo3-periaatteella. Ottelun voittaja varmistaa paikkansa Dallasissa.Entropiq löytyy HLTV-rankingissa sijalta 16, joten alkuvuoteen verrattuna laskua on tullut joitakin pykäliä. Joukkue selvitti tiensä yläkaavion finaaliin voittamalla fnaticin 2–0 ja Copenhagen Flamesin 2–1. Tulokset ovat hyviä, sillä hiljattain pelatuissa PGL Majorin Euroopan RMR-peleissä ei nähty parasta Entropiqia: tappio tuli niin Bad News Eaglesille, Anonymolle kuin HEETillekin, kun taas ainoa voitto irtosi Endpointista. RMR oli siinä mielessä notkahdus, sillä ESL Pro Leaguessa joukkue selvisi lohkokakkoseksi voittamalla muun muassa MOUZin, G2:n ja fnaticin.

Keskiviikon saksalaisvastustaja on rankingissa pari sijaa ylempänä. Avauskierroksella Apeks kaatui melko vaivattomasti 2–0, kun taas MOUZia vastaan tarvittiin kolme karttaa. RMR-pelit sujuivat mallikkaasti, sillä lopputuloksena oli jatkopaikka kolmen voiton ansiosta. Tähän karsintaan BIG pääs nappaamalla kärkipaikan avoimista karsinnoista. Karsinnan joukkueet huomioiden tulos oli odotettu, ja ulos pullahtaminen olisi ollut pettymys. Viime pelien suorittaminen on ollut kelvollista, sillä Pro Leaguesta jäi tuliaisiksi ensimmäinen karsiutujan paikka C-lohkossa.

Pääseekö Entropiq Ancientiin?


Joukkueilla on yhteinen inhokkikartta: Inferno. BIG:llä se ei aivan yhtä selkeä ykkösbanni ole, sillä saksalaistiimi on viime aikoina bannannut jonkin verran myös Ancientia. Entropiq tunnetaan hyvänä Ancientin osaajana, joten jää nähtäväksi, haluaako BIG päästää vastustajansa sinne. Saksalaistiimi ei mikään mullistavan vahva Ancient-joukkue ole, joten muinaisen bannaaminen vaikuttaa todennäköiseltä vaihtoehdolta. Jos Ancient bannataan, Entropiqin seuraavaksi todennäköisimmät valinnat ovat Mirage ja Overpass. Overpassissa BIG:n voittoprosentit eivät viime ajoilta ole kummoiset, joten erityisesti siellä Entropiqilla voisi olla saumaa karttavoittoon. BIG sen sijaan varmasti haluaisi pelata lempikarttaansa Dust2:a, jossa se joukkueiden viime kohtaamisessa saavutetun voiton jälkeen on hienoinen suosikki tässäkin ottelussa.

Jos ja kun BIG joukkueiden viime kohtaamisen tapaan bannaa Ancientin, on Entropiqin vahvin syömähammas pois pelistä. Näin BIG:n, joka muutenkin on voittajasuosikki, osakkeet kohenevat entisestään. Saksalaistiimi ilmeisesti pelaa ottelussa varamiehellä, kun Nils "k1to" Gruhne on Josef "faveN" Baumannin tilalla. Varamieskin on kokenut organisaation jäsen, joten suurempia ongelmia ei pitäisi tulla. Viime kohtaaminen oli tiukka, ja viime aikojen suoritukset huomioon ottaen ottelupari on tälläkin kertaa niin tasainen, että kolmen kartan peli tuoksuu ilmassa.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 karttaa @1.89

Osuma
Vulkanbet - Lue arvostelu

1.89

Vulkanbet - eSportsin ammattilainen tarjoaa hyvät pelikohteet!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.88

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi