Liiga: Ilves - Ässät

Liiga: Ilves - Ässät
Liiga | Ilves - Ässät | 18:30 | 29.09.2021
Kohde sulkeutuu: 29.09.2021 18:30
Ilves ja Ässät toheloivat edellisessä pelissään niin perusteellisesti, että jos Myrrä ja Selin pitävät itseään lainkaan pätevinä valmentajina tänään maalit tulevat olemaan kortilla ja puolustuspäät saadaan totisesti kuntoon!
Liigassa kohtaavat toisensa Ilves ja Ässät Hakametsän jäähallissa keskiviikkona kello 18:30.

Ilvekselle pannukakku Olvi Areenasta


Jouko Myrrän luotsaama Ilves löytyy Liigasta seitsemänneltä sijaita kahmittuaan viidestä pelistä kunnioitettavat kymmenen pistettä.

Kolmen varsinaisella peliajalla otetun voiton lisäksi Tupsukorvat hävisi niukasti Pussileuoille (3-4ja), kunnes ehdoton pohjanoteeraus koettiin viime lauantaina, kun KalPa koulutti Ilvestä 5-0 kotiluolassaan Olvi Areenalla!

Ilves otti kaikkiaan kahdeksan pikkukakkosta isäntien kolmea vastaan ja sehän riitti. KalPa nimittäin iski peräti neljä ylivoimaosumaa Aapeli Räsäsen (7. 3+4=7), Aleksi Klemettin (7. 2+3=5), Lasse Lappalaisen (7. 1+2=3) sekä Matti Järvisen (7. 2+1=3) pitäessä isännistä kimppakivaa ylivoimalla! Lisäsi KalPasta onnistui tasakentällisin maalinteossa Juuso Könönen (5. 1+2=3).

Myrrän suojatit saivat totisesti kantapään kautta taatusti opetuksen mitä kannattaa välttää ja ottavat aivan varmasti myös opikseen Myrrän metkut hyvin tuntien. Kausi on pitkä ja kivinen. Tällaista välillä sattuu!

Vaikka Ilves tehoitta pannukakussa jäikin, niin mainittakoon nyt kuitenkin Ilveksenkin tehoruiskut tältä kaudelta. Jenkkipakki Lester Lancaster (4. 0+6=6) löytyy ykköspallilta. Vanavedessä hiipii hyökkääjistä Joni Ikonen (4. 0+5=5). Kolmantena tulee sitten itse kippari Eemeli Suomi (5. 3+1=4).

Ilves isännöi vielä Sportia Hakametsässä lauantaina tämän viikon osalta.


Ässät sai selkäänsä taas Satakunnan derbyssä Lukolta!


Ari-Pekka Selinin luotsaama Ässät on Liigassa 11.ntenä kerättyään seitsemästä pelistä kahdeksan pistettä.

Ässät on raapinut voitot Sportista (4-1), KalPasta (5-4ja) kotiluolassaan sekä Jukureista (4-3vl) Mikkelissä. Loppu onkin sitten surullisempaa kerrottavaa. Kerho kaatoi Ässät niukasti (2-1ja) kotonaan, mutta kärkijengeistä Kärpät kävi nöyryyttämässä porilaisia Isometsässä kokonaista 7-1. Kokonaan oma lukunsa on sitten Lukkoa vastaan pelattavat Satakunnan derbyt, joissa Ässät ei osannut voittaa viime kaudella eikä tälläkään kaudella olla viisastuttu. Lukko on nimittäin kylvettänyt porilaisia jo kahdesti. Ensin Raumalla 5-1 ja sitten viime kierroksella Porissa 6-0(!).

Ässät kyhjötti lauantaisessa Satakunnan derbyssä kuudesti jäähyboksissa, mutta Lukko onnistui ylivoimassa ainoastaan kerran, kun Arttu Ilomäki (8. 3+2=5) rikkoi vieraiden kuparisen avauserässä. Varsinaisia maalikarnevaaleja vietettiin päätöserässä Lukon pitäessä hauskaa porilaisten kustannuksella viidesti tasakentin! Ilomäki sai tehtyä kaikessa hässäkässä toisenkin maalinsa. Sen lisäksi raumalaisista maalasivat Thomas Gregoire (6. 1+4=5), Julius Mattila (8. 3+4=7), Pavol Skalicky (8. 2+5=7) sekä Niklas Ylitalo (8. 1+1=2).

Uskokaa tai älkää, mutta Ässätkin on onnistunut tekemään 16 osumaa tällä kaudella. Tehoruiskuja ovat olleet Sakari Salminen (7. 1+6=7), Derek Barach (7. 4+2=6), Jacob Andersson (7. 0+6=6) sekä Jarno Kärki (7. 5+0=5).

Hyvästit maalijuhlille


Kahden rumasti selkäänsä viime pelissä saaneen joukkueen kohtaamisessa toinen ottaa väistämättä revanssin, mutta kumpi? Tavallisesti vastaavanlaisten teurastusten jälkeen valmentajat saavat umpisurkean puolustuspelin kuntoon ja seuraavassa pelissä päästetään selvästi vähemmän maaleja. Käykö tänäänkin niin? Syytä olisi. Niistä nimittäin maksetaan hyvin. Ja matalia maalimääriä vihjaa ja betsaa myös Rolle-setä!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5 maalia (60 min) @1.95

888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.92

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

1.92

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.92

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.92

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä