Veikkausliiga: Ilves - HIFK

Veikkausliiga: Ilves - HIFK
Veikkausliiga | Ilves - HIFK | 18:30 |14.09.2021
Kohde sulkeutuu: 14.09.2021 18:30
Vaikka Ilveksellä on pitkä keskinäinen pelihistoria nimenomaan kotipeleissään HIFK:ta vastaan ollut parempi, nykyiskussaan Röda on kovemmassa tikissä ja sen mitalimahdollisuudet ovat todella hyvät ja sen, jos minkä luulisi erityisesti motivoivan!
Veikkausliigassa kohtaavat Ilves ja HIFK toisensa Ratinassa tiistaina kello 18:30.

Ilves otti vasta toisen voittonsa seitsemään peliin pilkulla


Toni Kallion luotsaama Ilves jatkoi hyviä otteitaan kotipeleissä ja raastoi FC Lahden nurin 1-0 Ratinassa edellisessä pelissään. Vasta toisen voittonsa seitsemässä viime pelissä ottaneiden manselaisten katkaistua kolmen ottelun mittaisen tappioputkensa säilyi Keltavihreällä vielä oljenkorsi ylempään loppusarjaan.

Kauden ensimmäisen liigamaalinsa pilkusta iskeneen 21-vuotiaan Tuomas Ollilan osuman ansiosta Tupsukorvat tiivistivät ylempään loppusarjaan mielivien joukkueiden välistä eroa, vaikka Kallion suojattien sarjasijoitus ei kahdeksannesta sijasta yhtään minnekään voitosta huolimatta noussutkaan. FC Lahti on edelleen kuudentena viisi pistettä Ilvestä edellä ottelun enemmän pelanneena. Seitsemäntenä oleva FC Honka on Ilvestä vain pisteen edellä myös pelin enemmän sitä pelanneena.

Ilves pelaa vielä runkosarjan neljästä jäljelläolevasta ottelustaan kolme kotonaan Ratinassa, kun HIFK:n lisäksi sinne tulevat vielä kylään IFK Mariehamn ja FC Honka sekä ainoassa reissupelissä Ilves saa vielä vastaansa Hakan.


HIFK:lle kolmas peräkkäinen voitto


Joaquin Gomezin luotsaama HIFK on päässyt hyvään vireeseen lukuunottamatta ensimmäistä peliään kuukauden pituisen karanteenijakson jälkeen, jolloin se hävisi selityksittä kotonaan KuPSille (1-5) taukojohdostaan huolimatta. Tuon jälkeen Röda on ottanut kolme peräkkäistä voittoa, kun se jyräsi viime pelissään tylysti AC Oulun (3-1) oltuaan tuotakin peliä ensin tappiolla. Kaikki ottelun maalit viimeisteltiin avausjaksolla.

Toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalannut Samu Alanko vei ensin oululaiset johtoon yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Keaton Isaksson iski sitten pelin kaksi seuraavaa osumaa 22. ja 36.minuutin kohdilla, joista jälkimmäinen jäi siis myös ottelun voittomaaliksi. Jusif Ali sinetöi loppulukemat 3-1:een vain kolme minuuttia myöhemmin.

HIFK:lla on kolmen tuoreen voittonsa myötä jalka tulevasti ylemmän loppusarjan ovenraossa. Sillä on jopa hyvät mahdollisuudet taistella himmeimmistä mitaleista, sillä kolmantena oleva ja kaksi ottelua Rödaa enemmän pelannut FC Inter on stadilaisia vain kolme pistettä edellä. Neljäntenä oleva SJK on puolestaan vain yhden pisteen HIFK:n yläpuolella ja sekin on pelannut ottelun verran Lopezin suojatteja enemmän.

HIFK:lla on runkosarjasta vielä viisi peliä pelaamatta. Johtuen juuri tuosta edellämainitusta karanteenista, se joutuu pelaamaan ottelut erittäin tiiviillä tahdilla. HIFK kohtaa 16 päivässä vielä Ilveksen lisäksi HJK:n, KuPSin ja Hakan vieraissa sekä pelaa kotonaan enää IFK Mariehamnia vastaan ennen ylemmän loppusarjan pelejä, joita johti se mitä ilmeisemmin on joka tapauksessa matkalla.

HIFK:n nykyvire on Ilvestä vahvempi motivaatiosta puhumattakaan


Ilves ja HIFK tasasivat viimeksi pisteet (1-1) Bolt Arenalla toukokuussa. Reilun seitsemän vuoden aikana kaksikko on kohdannut toisensa Ilveksen isännöidessä kamppailua tasan kymmenen kertaa eikä HIFK ole voittanut niistä kuin yhden ainoan ottelun. Yhdeksästä muusta kotipelistään Ilves on ottanut viisi voittoa ja neljästi on pelattu tasan.

Tasaisissa merkeissä lähdetään nytkin ottelua pelaamaan, joskin HIFK on pakostakin nostettava suosikiksi, vaikka keskinäinen kotipelihistoria puoltaisikin isäntiä. HIFK:lla on materiaalietua Ilvekseen nähden, mikä on myös korreloitynut joukkueiden viimeaikaisissa otteissa. HIFK:lla on hankala vieraspeliohjelma vain yhdellä kotipelillä höystettynä jäljellä ja sen tarvitsee ottaa pisteitä tämäntasoisia joukkueita vastaan myös vieraissa!

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

HIFK (DNB) @2.00

iBet - Lue arvostelu

2.00

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.95

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.94

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä