Liiga: Ilves - SaiPa - Ilves selkeänä suosikkina ottelusarjaan

Julkaistu: 15.03.2019 09:19


Liiga: Ilves - SaiPa - Ilves selkeänä suosikkina ottelusarjaan
Liiga | Ilves - SaiPa | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Liigan pudotuspelit käynnistyvät lauantaina. Kahdeksanneksi sijoittunut Ilves saa vastaansa sijan alemmas jääneen SaiPan.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljä kertaa, joista Saipa voitti kaksi ensimmäistä ja Ilves kaksi jälkimmäistä ottelua. Ilves pelasi muutenkin runkosarjan lopun paremmin ja keräsi viimeisestä kymmenestä ottelusta viisi pistettä Saipaa enemmän.

Saipa elää paljon kotiotteluistaan ja pelkillä kotiotteluilla mitattuna lappeenrantalaiset olivatkin sarjan kolmanneksi paras joukkue. Vieraissa peli oli kuitenkin huomattavasti tahmeampaa ja joukkue keräsi matkaotteluista kolmanneksi vähiten pisteitä sarjassa.

Ilves sen sijaan keräsi lähes yhtä paljon pisteitä sekä kotona että vieraissa. Joukkue vahvistui sarjan päätöskierroksilla maalivahti Lukas Dostatilla, joka otti heti isännän otteet Hakametsässä. Nuori tsekkivahti ehti pelata kymmenen ottelua torjuntaprosentilla 92,1%, mikä kuuluu aivan sarjan parhaimmistoon.

Pudotuspeleissä marginaalit ovat usein pienet ja kamppailuista syntyy vähämaalisia. Karri Kivi on onnistunut kevät toisensa jälkeen loihtimaan energiaa omiin joukkueisiinsa ja tässä ottelusarjassa pitää antaa pieni etu Ilvekselle valmennuksen osalta. Mikäli vanhat merkit paikkansa pitää, Karri Kivi ja Ilves tulee huomattavasti valmiimpana ottelusarjaan.

Molempien ylivoimatehokkuus on kadonnut kokonaan kauden edetessä. Viimeisessä kymmenessä ottelussa sekä Saipan (14,81%) että Ilveksen (8,33%) ylivoimapelaaminen on ollut täysin hukassa, mikä viittaa osaltaan vähämaaliseen ottelusarjaan.

Saipa ei ole vieraissa juhlinut, joten Ilveksen kotiedulle voi antaa normaalia enemmän painoarvoa. Materiaaleissa ei ole suurta eroa, mutta vahvemman maalivahtipelin, valmennuksen ja kotiedun myötä Ilves lähtee ottelusarjaan ja ennen kaikkea avausotteluun suosikkina.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Ilves @2.08

Coolbet - Lue arvostelu

2.08

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan