Liiga: Ilves - Tappara

Julkaistu: 10.09.2019 09:39


Liiga: Ilves - Tappara
Liiga | Ilves - Tappara | 18:30
Liigan kausi 2019-20 alkaa todenteolla perjantaina, kun kiekko putoaa jäähän kuudella paikkakunnalla. Yksi herkullisimmista otteluista on tarjolla Tampereella, Hakametsän paikallinen on mielenkiintoisempi tapaus kuin pitkään aikaan.

Ilves on yksi puhutuimmista joukkueista koko sarjassa tällä hetkellä. Joukkueen nuoli osoittaa lähes pystysuoraan ylöspäin ja lupaavan viime kauden jälkeen odotukset tupsukorvia kohtaan ovat pitkästä aikaa korkealla. Vedonlyöntikertoimien valossa hype vaikuttaa kuitenkin menneen jo hieman yli, nuoressa joukkueessa on kaikesta huolimatta paljon kysymysmerkkejä.

Ilveksen viime kausi päättyi puolivälierissä Kärppiä vastaan suoraan 4-0 otteluvoitoin. Kesällä joukkuetta vahvistettiin muutamalla vankalla liigapelaajalla, Aleksi Elorinne, Kalle Maalahti ja Robert Leino ovat taattua peruslaatua. Ilveksen jännittävämpi osasto koostuu useista lupaavista nuorista, joista erityisesti Matias Maccelli on loistanut valmistavissa otteluissa.

Tappara yksi mestarisuosikeista


Kaikesta huolimatta täytyy muistaa, että Tappara on edelleen Tampereen joukkueista selvästi laadukkaampi. Viime kevään pronssia lähdetään kiillottamaan hieman vahvistuneella joukkueella, mikä on Liigassa harvinaista. Kokenut joukkue on saanut tarvittavaa verenvaihtoa, kun etunenässä Charles Bertrand, Tyler Morley ja Patrik Virta liittyivät kirvesrintoihin.

Myös Tapparalla on oma lupaava nuoriso-osastonsa, mutta Patrik Puistolan, Kasper Simontaipaleen ja kumppaneiden ruutu on todennäköisesti Ilves-kollegoihin verrattuna selvästi pienempi. Se kertoo toki myös Tapparan kärkiketjujen laadusta.

Kauden avausmatsiin vedonlyöntimarkkinat hinnoittelevat voimasuhteet todella tasaisiksi, mikä tuntuu oudolta. Ilveksellä voi olla hieno kausi edessään, mutta kyllä selvästi laadukkaampi Tappara avausotteluun suosikin aseman ansaitsee.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Tappara @2.43

Unibet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.43

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.43

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.43

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.33

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.30

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.30

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan