Superpesis: Imatra - Alajärvi | Häntäpään tasainen vääntö luvassa?

Julkaistu: 24.07.2018 12:01


Superpesis: Imatra - Alajärvi | Häntäpään tasainen vääntö luvassa?
Superpesis | Imatra - Alajärvi | 18.00
Royal Panda Royal Panda
Imatra ja Alajärvi mittelöivät paremmuudestaan illan Superpesis-kierroksella.

Imatra lähtee kamppailuun sarjataulukon sijalta 12, kaksi pistettä edellä olevaa Haminaa perässä. Edellisestä viidestä kamppailustaan Imatra ei ole onnistunut voittamaan yhtäkään ja pisteitäkin on kertynyt vain kaksi, edellisellä kierroksella Imatra hävisi vieraissa Kiteelle lukemin 2-1.

Imatran valopilkku on tällä kaudella ollut odotetusti lyöjäjokeri Jere Dahlström, vuoden jatkosopimuksen Imatran kanssa tehnyt Dahlström on lyöjätilastossa kuudentena tehoin 3+73.

Alajärvi on kamppailuun lähdettäessä sarjassa sijalla 13, neljä pistettä illan isäntiä perässä. Edellisestä viidestä kamppailusta ei vierailijat ole onnistuneet nappaamaan yhtäkään pistettä, edellisellä kierroksella joukkue taipui kotonaan Seinäjoelle suoraan 0-2.

Alajärven suurimmat murheet ovat sisäpelissä, joukkue on tehnyt sarjassa selvästi vähiten juoksuja. Kolmostilanteiden luominen on tuottanut joukkueelle suuria vaikeuksia, joten ei ole todellakaan suuri yllätys että joukkueen sarjasijoitus on mitä on.

Imatra lähtee kamppailuun selvänä suosikkina, muttei Alajärveä kannata tässä matsissa unohtaa. IPV:n otteita on leimannut tällä kaudella epätasaisuus ja oman pelin taso heittelee kamppailun sisällä huomattavan paljon. Viidestä edellisestä joukkueiden keskinäisestä kohtaamisesta peräti neljä on päättynyt tasan ja tasaista vääntöä on lupa odottaa tänäänkin kun joukkueet tärkeistä pisteistä taistelevat, lähdetäänkin rohkeasti hakemaan ristiä tähän matsiin!
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1X2: X @2.85

Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.85

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan