Superpesis: Imatra - Kouvola

Julkaistu: 11.07.2019 13:26


Superpesis: Imatra - Kouvola
Superpesis | Imatra - Kouvola | 18:00
Kouvolan Pallonlyöjät koki hetkellisiä ongelmia, kun loukkaantumiskierre meinasi käydä ylitsepääsemättömäksi. Kohtalaisen nopeasti miehiä on kuitenkin saatu parsittua kasaan ja nyt muun muassa Toni Laakso on jo palannut täyteen pelikuntoon.

Loukkaantumissuman ollessa aivan pahimmillaan KPL hävisi Vimpelille ja Imatralle vieraissa puhtaasti. Tuon jälkeen KPL palasi kuitenkin 2-1 -vierasvoitolla Kankaanpäästä voittojen tiellä, eikä tämän jälkeen Kopla ole antanut jaksonkaan lipua ohi Kempelettä, Koskenkorvaa ja Siilinjärveä vastaan.

IPV pelaa todella ailahdellen ja esimerkiksi tiistaina se oli umpisurkea Kiteetä vastaan kotiottelussaan. Sisäpeli oli aivan jumissa, minkä lisäksi ulkopelissä tehtiin toissijaisia virheitä aivan liikaa. Joukkueessa on potentiaalia, mutta tällaista määrää ailahtelua se ei kestä.

KPL:n perustaso on julmasti parempi. Kaakon derbyssä kotiedulle ei pidä antaa liikaa merkitystä. Avaralla kentällä juoksuodottama on kohtalaisen suuri, mikä hieman nostaa tasapelin riskiä, mutta tästäkin huolimatta vierasjoukkue on valtava suosikki voittajaksi.

Kertoimet markkinoilla ovat varsin oivia ja KPL kelpaa todella osuvana kohteena peleihin.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

1x2: Kouvola @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan