NBA: Indiana Pacers - Detroit Pistons

Julkaistu: 08.11.2019 11:35


NBA: Indiana Pacers - Detroit Pistons
NBA | Indiana Pacers - Detroit Pistons | 02:00
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2019-2020 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Indiana Pacers kohtaa NBA:ssa Detroit Pistonsin perjantai-illan ottelussa. Ottelu alkaa Suomen aikaa 02:00 yöllä. Molemmilla joukkueilla on ollut alkukaudesta runsaasti loukkaantumishuolia ja tähänkin ottelunu molemmat tulee sairastupa täynnä tärkeitä pelaajia.

Indiana sai hieman helpotusta viime otteluun, kun Domantas Sabonis pystyi jälleen pelaamaan ja pelasikin hyvin keräten jopa 17 levypalloa. Tähän otteluun joukkueelta on kuitenkin sivussa sekä Jeremy Lamb että Goga Bitadze aikaisempien poissaolojen lisäksi. Bitadze on hieman tuntemattomampi ensimmäisen kauden pelaaja, mutta ollut vahva korin alla ottaen heitontorjuntoja sekä keräten viisi levypalloa per peli. Kun joukkueelta puuttuu valmiiksi Myles Turner, tulee Detroitin Andre Drummondilla olemaan helpompi päivä korin alla.

Jo kolmas kohtaaminen tällä kaudella


Detroitilta puuttuu tästä ottelusta vieläkin Blake Griffin, Derrick Rose sekä Reggie Jackson. Joukkue on kuitenkin ilman heitäkin pystynyt voittamaan muutamia otteluita, vaikka muuten joukkueen alkukausi onkin ollut vaihteleva. Viime ottelussa Detroit voitti reilusti New York Knicksin 122-102. Indianan Detroit on kohdannut jo kahdesti tällä kaudella. Otteluohjelma on heidän kohdalla mielenkiintoinen, että heti kauden alkuun he kohtaavat näin monta kertaa.

Detroit on vienyt tämän kauden molemmat kohtaamiset nimiinsä. Varsinkin Andre Drummond on ollut hyvin dominoiva Indianaa vastaan molemmissa otteluissa. Ensimmäisessä kohtaamisessa Drummond tykitti 31 pistettä ja 23 levypalloa sekä toisessa kohtaamisessa 18 pistettä ja 18 levypalloa. Nyt kun Indianalla on ohut etukenttä loukkaantumisten takia, tulee Drummondilla olemaan jälleen iso päivä. Detroit on jostain syystä asetettu hyvin suureksi altavastaajaksi ja pääsemmekin tasoitusvedonlyönnissä pelaamaan heitä jopa +7,5 pisteen tasoituksella.

Pelivalintamme:

Detroit Pistons +7,5 @1.91

LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan