NBA Summer League: Indiana Pacers - Toronto Raptors

Julkaistu: 11.07.2019 12:22


NBA Summer League: Indiana Pacers - Toronto Raptors
NBA Summer League | Indiana Pacers - Toronto Raptors | 01:00
Las Vegasin kesäliigassa lähdetään pelaamaan viimeistä kierrosta. Indiana Pacers saa vastaansa viimeisessä ottelussaan NBA-mestarin Toronto Raptorsin. Joukkue ei tietenkään ole sama, mikä voitti kesäkuussa mestaruuden, mutta myös Toronton nuorukaiset ovat pelanneet kelpo koripalloa kesäliigassa. Toronto on hävinnyt kaksi ottelua kolmesta, mutta pelannut tiukkoja matseja tappioissakin. Viime ottelussa Knicks kaatui hyvin lukemin 73-85.

Indianan taival kesäliigassa on ollut surullista katsottavaa. Kolme ottelua on päättynyt kaikki selkeisiin tappioihin keskimäärin 21 pisteen erolla. Indiana on ollut surkea heittämään kolmosia ja osunut kaikissa otteluissaan alle 25% tarkkudella kaaren takaa. Huonoimmin joukkue osui juuri viime ottelussa Atlantaa vastaan vain n. 14% tarkkuudella. Viime ottelussa Indiana lepuutti osaa parhaimmista pelaajistaan, mutta he eivät pystyneet heidän kanssaankaan kamppailemaan todella voitoista aiemmissa otteluissa. Indianalta on puuttunut koko turnauksen ajan heidän tämän kesän ykköskierroksen varaus, Georgialainen iso centeri Goga Bitadze, joka olisi tuonut kaivattua preesenssiä korin alle.

Torontolla on selkeästi parempi etukenttä ja forward-osasto. Chris Boucher on ollut yksi turnauksen parhaista pelaajista ja tulee todennäköisesti tekemään kovaa tuhoa myös tässä ottelussa. Toronto on ansaitusti suosikki vedonlyönnissä ja pelaamme mielellämme tasoituksella heidän voittoaan.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Toronto Raptors -4 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan