NFL: Indianapolis Colts - Seattle Seahawks

NFL: Indianapolis Colts - Seattle Seahawks
NFL | Indianapolis Colts - Seattle Seahawks | 20:00 | 12.9.2021
Kohde sulkeutuu: 12.09.2021 20:00
Kauden alla Seattle vaikuttaa selvästi paremmalta kuin Indianapolis. Wilson jäi Seattleen, ja se on iso plussa.Vierasjoukkue Seattle Seahawks on 2.5 pisteen suosikki NFL:n ensimmäisen peliviikon ottelussa Indianapolis Coltsia vastaan.
Kumpikin joukkue laittoi hyökkäystään uusiksi kauden alla. Seattlen tähtipelinrakentaja Russell Wilson oli jo toinen jalka ulkona ovesta vaihtamassa seuraa, mutta lopulta hän on kuitenkin edelleen Seattlen miehiä. Se on Seahawksille hyvä uutinen, ja varsinkin, jos Wilson pelaa hyvällä motivaatiolla.

Coltsilla on uusi pelinrakentaja Carson Wentz, joka Philadelphian mestaruuskaudella 2017 oli suorastaan loistava ennen loukkaantumistaan. Tämän jälkeen Wentz ei ole pystynyt samaan, mutta kaipa se potentiaali on edelleen siellä jotain.
Wentzillä on ollut peliurallaan ongelmia loukkaantumisten kanssa. Nytkin hän on tulossa peleihin jalkaleikkauksen jälkeen, miehen status on edelleen doubtful.

Seahawks näyttää kaudella alla QB-huolistaan riippumatta hyvältä. Joukkueella on mainiot laiturit Metcalf sekä Lockett, ja RB Carsonkin on taas mukana. Seattlen hyökkäyksen linja on lajianalyytikoiden mukaan parempi kuin vuosiin, eli nyt Wilsonilla olisi kaikki tarvittavat aseet loistavaan kauteen.

Coltsilla enemmän kysymysmerkkejä


Seattlen puolustuksessa on paljon lupaavia nuoria, mutta myös liigan eliittiin kuuluvat takapuolustajat Adams sekä Diggs ja vielä loistava tukimies Wagner. Linjan Dunlap ja Ford ovat myös kovatasoisia veteraaneja.
Seattle on vetomarkkinoilla mestaruuskertoimissa top 10 -sakissa, mutta jos Wilson saa hyökkäyksen pelaamaan niin kuin parhaimmillaan, niin se taitaa olla alakanttiin.

Indianapolisin puute on ainakin hieman ohkainen laitahyökkääjien ryhmä. Hyökkäyksen linjakaan ei ole häävi, mutta sitten toisaalta Wentz on mainiosti liikkuva QB.
Aikaisemmin urallaan Wentz on ollut ongelmissa Seattlea vastaan. Neljästä Seahawks-ottelusta hän ei ole voittanut ainuttakaan.

Coltsin puolustus voisi pärjätä hyvinkin Seattlen hyökkäystä vastaan, mutta ainakin näin kauden alla sen juoksupuolustus on rankattu heikohkoksi. Takapuolustajat pysyvät kyllä Seattlen laitureiden mukana, mutta jos Seahawks lähtee juoksupelit edellä, niin siinä voisi olla yksi ottelun ratkaisuista.

Ensimmäisessä ottelussa on paljon kysymysmerkkejä, mutta nyt kyllä melkein jokainen match up osoittaa Seattlen suuntaa. Seahawks -3 saa Pinnaclelta kertoimeksi 2.01, ja sehän kelpaa.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Seahawks -3 @2.01

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.97

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders