Salibandyliiga: Indians - Classic

Julkaistu: 09.03.2019 10:26


Salibandyliiga: Indians - Classic
Salibandyliiga | Indians - Classic | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Indians löi sarjan avausottelussa kaikki munat niinsanotusti samaan koriin, mikä kyllä tuottikin tulosta, sillä ykkösketju osui ottelussa kolme kertaa. Heti avauasottelussa selväksi tuli kuitenkin selväksi se raju ero joukkueiden materiaalien leveydessä. Maailman paras seurajoukkue ei jätä Indiansille sarjassa yhtään siimaa, vaan selvittää tiensä välieriin rutiinilla suoraan neljässä ottelussa.

Runkosarjassa Classic haki Indiansista vierasvoiton lukemin 10-2. Tänään noin suuria voittolukemia tuskin nähdään, sillä Indiansin otteet ovat olleet viimeaikoina huomattavasti parempia. Classicille tarjotaan otteluun 3.5 maalin tasoitusta, minkä uskon myös pitävän. Ero Classicin hyväksi tulee olemaan 4-5 maalia. Classic on viimeisissä neljässä ottelussaan päästänyt 21 maalia, vaikka se päästi Oilersia vastaan vain yhden maalin. Tämä on selvä muutos aiempaan, kun Classicin verkkoon oli hankala saada edes kolmea maalia aikaiseksi.

Viimeisissä kuudessa kohtaamisessa Indians on jäänyt Classicia vastaan vain kerran alle neljään osumaan. Kotijoukkueelle tarjotaan yli 3.5 maalille tämän päivän otteluun tarjotaan peräti 2.00 kerrointa, mikä on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kohde.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Maaleja yhteensä - Kotijoukkue: Yli 3.5 @2.00

Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan