Salibandyliiga: Indians - Nokian KrP

Julkaistu: 31.10.2018 18:05


Salibandyliiga: Indians - Nokian KrP
Salibandyliiga | Indians - Nokian KrP | 18:30

KrP oli se joukkue joka onnistui katkaisemaan Classicin 40 ottelun voittoputken ja se lähtee Espooseen Indiansin vieraaksi täynnä itseluottamusta. Varmoja pisteitä ei kuitenkaan ole tiipiistä luvassa, vaan niistä tullaan taistelemaan kynsin ja hampain. Indians tietää tasan tarkkaan, että voittaakseen sen on kyettävä pimentämään Henri Johanssonin ja Joona Rantalan tähdittämän ykkösketjun, mutta tämä on helpommin sanottu kuin tehty.

Indians on onnistunut luomaan nahkansa uudelleen, vaikka joukkue otti takkiin kesän siirtomarkkinoilla. Indians on sarjataulukossa monien yllätykseksi viidentenä ja salaisuus menestykseen löytyy erittäin tiiviistä puolustuspelaamisesta. Kotikentällä joukkue on voittanut kaikki kolme otteluaan ja se päästi niissä vain 11 maalia. Vieraissa Indians onnistui taistelemaan TPS:ää vastaan pisteen arvoisesti ja antoi hyvän vastuksen Classicille ja SPV:lle.

KrP on neljän ottelun voittoputkessa ja suunta on sarjataulukossa ylöspäin. Viidestä viimeisestä kohtaamisesta Indians on kuitenkin voittanut neljä, joten illan vastus ei ole nokialaisille kaikkein mieluisin. KrP:n puolustus on parantanut otteitaan huomattavasti alkukauden jälkeen ja luvassa on tarkkaa pelaamista molempiin suuntiin, eikä maaleja päästä turhan usein juhlimaan.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 10.5 maalia @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan