Italia Serie A: Inter - Bologna

Julkaistu: 02.02.2019 21:11


Italia Serie A: Inter - Bologna
Italia Serie A | Inter - Bologna | 19:00
Serie A:ssa sunnuntain kierroksella Inter Milan saa vieraakseen Bolognan San Sirolla.

Inter pääsee otteluun kohtuullisen paineettomasti, sillä Juventuksen sarjajohto Serie A:ssa on venähtänyt jälleen jo kakkosena olevaan Napoliin kahdeksan pistettä, kun Interiin ero on jo kasvanut 19 pisteeseen ja viimeiseen Mestarien liigaan paikkaan oikeuttavaa sijaa kantava AC Milan on viiden pisteen päässä. Vierasjoukkue Bologna sen sijaan pelaa putoamista vastaan pitäen viimeistä putoajan paikkaa, eron ollessa putoamisviivan yläpuolella olevaan Empoliin kolme pistettä.

San Sirolla Inter on esiintynyt todella pirteästi, sillä joukkue ei ole hävinnyt kymmestä kotipelistään kuin yhden Parmalle 15. syyskuuta ja pelaten kaksi tasapeliä, maalieron ollessa 17:4. Interiltä sunnuntain ottelusta sivussa varmuudella on ainoastaan Matteo Politano, joka nappasi viime ottelussa itselleen suoran punaisen kortin Torinon vieraana. Myös polvivammasta kärsineen hyökkääjä Belda Keitan pelaaminen on vielä epävarmaa. Muuten joukkue pääsee otteluun ykkösmiehityksellään.

Vierasjoukkue Bologna sen sijaan ei ole tämän kauden Serie A:ssa onnistunut nappaamaan ensimmäistäkään voittoa vaan joukkue on pelannut viidesti tasan ja häviten kuudesti, maalieron ollessa karu 9:19. Bolognalta sivussa ovat viime kierroksen Frosinone ottelussa suoran punaisen kortin saanut keskikenttämies Federico Mattiello sekä korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa on myös toppari Filip Helander. Myös keskikenttäpelaaja Blerim Dzemailin pelaaminen on vielä hieman epävarmaa.

Kotikentällään San Sirolla Inter tulee varmasti esittämään todella suvereenisti isäntäntä kaapinpaikan Bolognalle ja näin ollen Interin vähintään kahden maalin voitto kertoimella 2.13 kelpaa peleihin mainiosti.

Pelivalintamme:

Inter -1.5 @2.13

Mr Green - Lue arvostelu

2.13

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.07

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.01

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.01

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.01

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan