Serie A: Inter - Cagliari | Karistaako Icardi apinan selästään?

Julkaistu: 17.04.2018 12:42


Serie A: Inter - Cagliari | Karistaako Icardi apinan selästään?
Serie A | Inter - Cagliari | 21:45
Mr Green Mr Green
Stadio Giuseppe Meazzalla kohtaavat Internazionale ja Cagliari.

Kun enää kuusi kierrosta on Serie A:ta pelaamatta löytyy Inter viidenneltä sijalta vain pinnan Laziota ja Romaa perässä. Cagliari on puolestaan 14.ntenä viisi pistettä edellä ensimmäisen putoajan paikalla olevaa Crotonea.

Luciano Spallettin miehistön perisynti on ollut maalinteko. Edelliseen kolmeen peliin ei Internazionale ole heilutellut vastustajiensa kasseja lainkaan. Niinpä ei tarvitse ihmetellä, miksi molemmat ikuisen kaupungin seurat ovat kiinni ensi kauden UCL-paikoissa ja milanolaisille uhataan jättää heppoisempi UEL-paikka lohdutukseksi tästä kaudesta.

Eipä Interin Samir Handanovicin selän taaksekaan ole kuulia juurikaan toimitettu. Edellisessä seitsemässä pelissä vain Torinon serbi Adem Ljajic on Interin verkkoa heilutellut.

Eipä siis ollut järin suuri yllätys, että Inter tuijotteli viime lauantaina Atalantaa vastaan kiikareita Bergamossa.

Cagliari saa vähän hengähtää vapaammin karistettuaan viikonloppuna putoamisviivaa himpun verran etäämmälle 2-1 kotivoitollaan Udinesesta. Kolmen tappion jälkeen taas uskoa hommaan tuoneet Leonardo Pavoletti ja Luca Ceppitelli olivat juhlittuina sankareina Sardiniassa.

Syyskierroksella Inter kävi ryöstämässä 3-1 voiton Sardegna Arenalta kahdella Mauro Icardin ja yhdellä Marcelo Brozovicin nyytillä Pavolettin heilutellessa puolestaan isäntien puolesta maaliverkkoa.

Internazionalen pinnatarve on huomattavasti kovempi ja todennäköisesti se myös tästä voiton ottaneekin. Pienenä varoituksen sanana muistutettakoon kuitenkin, ettei Inter ole kotistadionillaan Cagliaria Serie A:ssa voittanut kuuteen ja puoleen vuoteen syystä tai toisesta!

Icardi osui isännille kahdesti sen Interin kolmea maalitonta peliä edeltäneessä ottelussa Hellas Veronaa vastaan. Katseet on suunnattu jälleen tähän maaliruiskuun, jonka odotamme päästävän isännät tänään pahasta ja palauttavan Interin taas voittokantaan.
Italian Serie A on täydessä vauhdissa. Haluatko nähdä kauden 2017-2018 ottelut suorana ja ilmaiseksi? Lue täältä ohjeet ja nauti peleistä!

Pelivalintamme:

Inter voittaa ja Mauro Icardi tekee maalin @1.83

Unibet - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.83

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan