Serie A: Inter - Napoli | Illan herkkupala!

Julkaistu: 11.03.2018 14:32


Serie A: Inter - Napoli | Illan herkkupala!
Serie A | Inter - Napoli | 21:45
LeoVegas LeoVegas
Stadio Giuseppe Meazzalla kohtaavat Serie A:n myöhäisottelussa top-5 joukkueista sarjanelonen Inter ja sarjakärki Napoli.

Interin ainoa kotitappio tällä kaudella on tullut joulukuussa Udinesea vastaan vieraiden yllättäessä 3-1.

Inter ei taatusti myy nahkaansa tänäänkään helpolla, sillä sen ensisijainen tavoite eli paikka ensi kauden Mestarien Liigassa on omien lapikkaiden ulottuvilla. Kilpajuoksu ikuisen kaupungin joukkueiden, Roman ja Lazion kanssa on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti. Kolmikosta yhden kohtaloksi tulee jäädä nuolemaan näppejään.

Napoli johti vielä ennen sunnuntain otteluita Serie A:ta pinnan erolla Vanhaan rouvaan ottelun enemmän tosin pelanneena. Azzurrilla ei siis käytännössä ole missään nimessä tänään ainakaan tappioon varaa.

Napolin Scudetto-haaveille tuli melkoinen särö joukkueen kärsittyä kotonaan Stadio San Paololla viimeksi Romaa vastaan järkyttävän 2-4 tappion täydellisestä pelinhallinnastaan huolimatta. Napoli oli voittanut kymmenen edellistä Serie A-peliä peräkkäin.

Inter ja Napoli tuijottivat kiikareita syyskierroksella Stadio San Paololla. Tänään nähtäneen korkeatasoinen ottelu, missä molemmat pyrkivät kontraamaan puhkomaan vastustajansa puolustuksen reikäjuustoksi.

Maaliruisku Mauro Icardin paluu lupaa isännille namia. Napolilla on omat muskettisoturinsa Dries Mertensin johdolla pitämässä huolta, ettei toistamiseen kiikareita näiden joukkueiden välillä tuijotella.
Italian Serie A on täydessä vauhdissa. Haluatko nähdä kauden 2017-2018 ottelut suorana ja ilmaiseksi? Lue täältä ohjeet ja nauti peleistä!

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @1.98

Nordicbet - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.98

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.96

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan