MM-karsinnat: Irlanti - Azerbaidzhan

MM-karsinnat: Irlanti - Azerbaidzhan
MM-karsinnat | Irlanti - Azerbaidzhan | 19:00 | 4.9.2021
Kohde sulkeutuu: 04.09.2021 19:00
Kaksi heikkoa joukkuetta. Irlanti on pitempään ollut alamaissa, ja sillä on varmasti hankalaa azerien puolustuksen kanssa.Irlanti ja Azerbaidzhan ovat kumpikin kolmen ottelun jälkeen vielä nollilla. Azerbaidzhan hävisi ensi Portugalille ja Serbialle, ja perään pikkumaa Luxemburg myös voitti sen.
Irlannilla menee yhtä surkeasti. Sekin on hävinnyt Serbialle, Portugalille ja Luxemburgille. Irlanti on sentään maa, joka on pelannut MM-turnauksessakin kolme kertaa, joten se on pahasti alamaissa.

Syyskuun alun otteluista voi katsoa jonkin verran joukkueiden nykykuntoa. Azerbaidzhan pelasi vieraissa Luxemburgia vastaan ja häviö tuli ansaitusti. Luxemburg sai rakennettua juuri sen verran enemmän maalipaikkoja. Laukauksetkin Luxemburg voitti 15-8.

Irlanti hävisi vieraissa Portugalille 1-2. Irlanti oli pitkään vielä voitossakin kiinni, mutta 89. minuutilla Ronaldo tasoitti ja yliajan kuudennella minuutilla sama ihmemies teki voittomaalin.
Toki irlantilaiset olivat pahasti alakynnessä, mutta kyllä sekin sai rakennettua peliä.

Ottelun avausmaali tuli ensimmäisen puoliskon lopulla, kun Egan teki kulmasta maalin. Jakson alkupuolella Ronaldo oli missannut rankkarin. Portugalin loppukiristä kertoo jotain se, että ottelun toisella puoliskolla se voitti kulmat 11-1.

Jos Irlanti olisi ottanut pisteenkin Portugalia vastaan, niin ottelun sankari olisi ollut vasta 19-vuotias veskari Bazunu.Kumpikin tehnee vaihtoja viime matsin avaukseen


Irlanti joutunee tekemään muutaman vaihdon lauantain matsiin. O’Shea jätti Portugali-ottelun kesken eikä hän taida nyt pystyä pelaamaan. Omobamidele voisi olla nyt ensimmäistä kertaa Irlannin avauksessa.
Maaotteluissa on nyt tiukka aikataulu, ja Irlannin manageri Kenny saattaa kierrättää pelaajia. McClean ja Hourihane voisivat tulla keskikentälle.

Azerbaidzhanin päävalmentaja Di Biasi teki Luxemburg-ottelussa puoliajalla kolme vaihtoa, sen verran heikosti matsi meni. Emreli, Krivotsyuk ja Alasgarov tulivat puoliajalla sisään ja nyt he voisivat olla avauksessa.


Kaksi vaisua joukkuetta, joskin Irlanti oli muutama päivä sitten jo lähellä saada tulosta aikaan. Irlannin voittokerroin on nyt noin 1.50, ja se on liian vähän.
Tässä olisi paikka pelata Irlantia vastaan. Azerbaidzhan +1 asian handicap saa kertoimeksi kunnolla yli 1.80. Siihen voisi pienen panoksen laittaa. Irlanti on ollut aikalailla nallipyssyjoukkue jo pitkään, azerien puolustuksen murtaminen tulee olemaan sille hankalaa. Kertoimet ovat laskussa, eli muutkin ovat löytäneet saman idean. Jos saa 1.85 tai päälle, niin on se pienen pelin paikka. Irlannin tasan maalin voitolla panos palautetaan.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Azerbaidzhan +0 asian handicap @1.86

Bet365 - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.8

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.79

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.79

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders