EM-karsinnat: Irlanti - Gibraltar

Julkaistu: 10.06.2019 13:07


EM-karsinnat: Irlanti - Gibraltar
EM-karsinnat | Irlanti - Gibraltar | 21:45
Gibraltar on todellinen pikkumaa, joka mittarilla katsottuna. Futiksessa tilanne todellakin on sama, mutta silti Irlanti voitti Gibraltarin maaliskuussa vain 1-0. Eikä Irlannilla ollut ottelussa edes järin paljon maalipaikkoja. Se sai vain kolme kutia vastustajan maalia kohti, ilmeisesti Gibraltarin bussi oli sillä kertaa jykevää tekoa.

Irlannilla on karsinnoissa ollut muutenkin hankaluuksia maalinteossa. Se voitti kotonaan Georgian vain 1-0. Viime ottelussa Tanskaa vastaan vieraissa yksi maali riitti ok tulokseen 1-1.

Irlannin maalinteko-ongelmat ovat jatkuneet jo tovin. Ennen EM-karsintoja se pelasi viisi ottelua lukemin 0-0, 0-0, 0-1, 0-0 ja 1-1.

Irlannilla on vankka futisperinne, mutta juuri nyt sen ryhmässä ei ole aivan ykkösluokan staroja. Kokoonpano on kasattu etupäässä Championshipin tasoisista pelaajista.

Gibraltarin tuloslistassa on etupäässä tappioita, mutta on siellä välissä jokunen voittokin. Kansojen liigassa se onnistui voittamaan kotonaan Liechtensteinin 2-1 ja vieraissa Armenian 1-0.

Irlannin maalinteko-ongelmat ovat painaneet ottelun kertoimia. Nyt Irlanti -3.5 saa yli 1.80 kertoimia. Tämä tuntuu jo mukavalta betsiltä. Gibraltar on Armenian yllätys poislukien hävinnyt 15 viime vierasmatsiaan, ja vielä hyvin selvästi. Viro, Kreikka ja Pohjois-Makedoniakin voitti sen 4-0. Viime ottelussa Georgia voitti Gibraltarin 3-0, ja kyllä Irlanti toki on kaikkine ongelmineenkin selvästi parempi kuin Georgia. Gibraltar voisi olla juuri sopiva vastus Irlannille saada ketsuppipullo auki.

Voita liput Blockfesteille NordicBetiltä!


NordicBet jakaa kahden lipun lippupaketteja Blockfesteille 16-17. elokuuta Tampereen Ratinaan. Nappaa joko päivän korkein kerroin vedonlyönnissä tai eniten voittoja nettikasinon ilmaiskierroksilla ja lippupaketti on sinun. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan NordicBetin kampanjasivulle osallistumaan.
osallistu kampanjaan ja lunasta itsellesi liput blockfesteille täältä >>

Pelivalintamme:

Irlanti -3.5 @1.83

NordicBet - Lue arvostelu

1.83

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.75

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.74

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan