MM-karsinnat: Irlanti - Serbia

MM-karsinnat: Irlanti - Serbia
MM-karsinnat | Irlanti - Serbia | 21:45 | 7.9.2021
Kohde sulkeutuu: 07.09.2021 21:45
Irlanti on alamaissa, vaikka matsi Portugalissa jo herätti toiveita. Betsi lyödään sen varaan, että Serbia saa paikkoja ja antaa niitä.Irlanti on kehnossa jamassa. Se aloitti karsinnat häviämällä vieraissa Serbialle 2-3. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta seuraavassa matsissa Irlanti meni kotikentällä häviämään 0-1 Luxemburgille. Luxemburg on edelleen hyvin pieni eurooppalainen futismaa, joten olihan se iso merkki Irlannin futismaajoukkueen kriisistä.

Nyt syyskuun alussa Irlanti pelasi paremmin Portugalin vieraana. Lopputulos oli kuitenkin 1-2 -tappio. Voittokin oli Irlannille lähellä, mutta Ronaldo meni tasoittamaan ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla ja sitten vielä yliajan kuudennella minuutilla Ronaldo teki voittomaalin.
Viimeksi Irlanti pelasi kotikentällä Aerbaidzhania vastaan ja meinasi hävitä. Peli päättyi 1-1. Irlannin Duffy tasoitti viime minuuteilla. Irlannille maalinteko tuntuu olevan ongelma. Se loi hyvin paikkoja azereja vastaan, mutta viimeistelijää ei löydy. 21 laukauksesta Irlanti sai ottelussa aikaan aika vähän.

Vetolantit vähintään kolmen maalin ottelulle


Serbialla menee sitten taas hyvin. Se on tällä hetkellä lohkon ykkösenä saldolla 3-1-0. Portugali on samoissa pisteissä, mutta Serbialla on parempi maaliero.
Syyskuun maaottelussa Serbia voitti Luxemburgin kotona Belgradissa 4-1.

Näiden kahden keskinäisessä MM-karsintojen avauksessa kotijoukkue Serbia oli parempi, eli lopputulos oli oikeutettu. Irlanti teki kaksi maaliaan kahdella maalia kohti menneellä kudilla.

Seamus Coleman on sivussa Irlannin joukkueesta. Andy Omobamidele saattaa tulla avaukseen. Viime matsissa Horgan tuli puoliajalla Connollyn tilalle keskikentällä ja tämä vaihto voisi olla voimassa nyt alusta asti.
Adam Idah ilmeisesti pelaa Irlannin kärjessä ja onhan hän liian kevyt pelaaja kovan taosn maaotteluihin.

Serbian kärjessä Mitrovic on tehnyt nyt neljässä viime maaottelussa seitsemän maalia. Irlanti kaipaisi samanlaista kärkimiestä. Serbialla ei ole loukkaantumishuolia. Sama kokoonpano jatkanee, joka voitti Luxemburgin.


Vetoväki on noteerannut Irlannin alamäen. Kertoimet ovat noin 3.50 – 3.30 – 2.15. Niistä ei pelattavaa löydy. Irlannin hyökkäys on ollut kehno, mutta silti yli 2.5 maalia noin 2.30 -kertoimella houkuttelee. Serbia saanee maalipaikkansa, mutta sitten toisaalta sen puolustus ei ole ollut häävi. Luxemburg teki Belgradissa maalin ja sai aikaan kymmenen kutiakin. Kyllä Irlanti Dublinissa on varmasti kovempi vastus.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.32

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.3

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan