MM-karsinnat: Islanti - Romania

MM-karsinnat: Islanti - Romania
MM-karsinnat | Islanti - Romania | 21:45 | 2.9.2021
Kohde sulkeutuu: 02.09.2021 21:45
Islanti ja Romania ovat kumpikin alamaissa, mutta kyllä Islanti on silti kotonaan hoidellut heikommat maat.Islannin nousu futismaailmassa taitaa olla ohi. Toivottavasti Suomen nousu kestää pitempään tai ainakin tasaantuu paremmalle tasolle.
Islanti on nyt MM-karsintalohkossaan toiseksi viimeisenä. Se hävisi Saksan lisäksi myös Armenialle vieraissa, kunnes kolmannessa matsissa Islanti sitten voitti Liechtensteinin.

Islanti jäi ulos kesän EM-turnauksesta hävittyään karsintamatsin Unkarille. Kesäkuussa islantilaiset sitten vain pelailivat treenimatseja. Puolaa vastaan joukkue sai aikaan 2-2 -tasurin, mutta pahasti Islanti oli ottelussa kuitenkin alakynnessä.

Romanialla ei mene juurikaan paremmin. Gheorghe Hagin vuosina se oli yksi Euroopan parhaista futismaista, mutta nyt se on Islannin edellä karsintalohkossa maalieron turvin. Karsinta-avauksessa Romania voitti Pohjois-Makedonian, mutta sitten tuli neniin Saksalta ja Armenialta.

Romaniakaan ei pelannut kesän EM-turnauksessa, joten sillekin jäi harjoitusotteluiden sparraajan rooli. Paras tulos kesäkuulta taisi Romanialle olla siedettävä 0-1 -tappio Englannille. Englanti tosin pelasi tämän ottelun vahvasti vaihtomiehisellä joukkueella.

Sigurdsson poliisin syynissä


Islannin joukkueessa on mukana nuori hyökkääjä Andri Gudjohnsen, jonka isä on entinen futistähti Eidur Gudjohnsen. Isä-Gudjohnsen on joukkueen apulaismanageri. Islanti on pieni maa, kaikki, joilla on asiantuntemusta, varmasti ovat jollain tavalla mukana.
Islannin joukkueessa on mukana myös Brentfordin nuori veskari Gunnarsson. Vielä jokunen vuosi sitten Islannin joukkueessa oli useampikin pelaaja kovatasoisissa eurooppalaisissa sarjoissa, mutta enää ei oikein ole. Evertonin Gylfi Sigurdssonkin on viime kuukausina ollut enemmän esillä poliisikuulusteluissa lapsiseksisyytöstensä vuoksi.Puscas ei ole mukana Romanian joukkueessa. Tanase puuttuu nilkkavamman vuoksi. Muuten joukkue lienee aikalailla parhaimmillaan.


Vetomarkkinoilla matsi on laitettu aikalailla tasan, esimerkiksi Bet365:llä kertoimet ovat 2.70 – 3.25 – 2.60. Islanti on toki alamaissa, mutta niin on Romaniakin. Kotikenttä on islantilaisille sen verran vahvuus, että vaikka he Reykjavikissa ovatkin hävinneet parhaimmille maille, niin heikommat Islanti on kotona voittanut. Esimerkiksi viime Kansojen liigassa Islanti hävisi kotonaan Belgialle, Tanskalle ja Englannille, mutta voitti juuri Romanian 2-1.
Lapulle laitetaan nyt Islanti +0 asian handicap. Kerroin on noin 1.95 ja tasurilla panos palautetaan.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Islanti +0 asian handicap @1.96

Bet365 - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders