MM-karsinnat: Islanti - Saksa

MM-karsinnat: Islanti - Saksa
MM-karsinnat | Islanti - Saksa | 21:45 | 8.9.2021
Kohde sulkeutuu: 08.09.2021 21:45
Saksa taitaa olla saamassa jotain uutta joukkueeseen, kun Löw viimein lopetti. Islanti on menossa alaspäin.Saksa jyräsi viime kierroksella lohkokärjessä olleen Armenian tylysti 6-0. Samalla kärkipaikka vaihtui, ja taisi vaihtua lopullisesti. Sen verran vakuuttava Saksa oli, eikä lohkosta oikein löydy sille vastusta.

Saksa upotti Armenian jo ensimmäisellä jaksolla. Ensin Gnabry teki vartissa kaksi kassia, ja sitten Reus ja Werner viimeistelivät taukotulokseksi 4-0. Toisella puolikkaalla sitten vielä Hofmann ja Adeyemi tekivät maalit. Lopputulos oli juuri oikein, Saksa voitti laukauksetkin 23-3.

Islannin taru eurooppalaisen jalkapallon kärjen tuntumassa on ohi. Näistä karsinnoista se on kerännyt kolme tappiota, voiton Liechtensteinista sekä viime kierroksella kotitasurin 2-2 Pohjois-Makedonian kanssa. Islannin tappio oli lähellä. Pohjois-Makedonia johti 2-0 vielä reilut kymmenen minuuttia ennen ottelun loppua. Makedonialaisten voitto olisi ollut oikeutettua. Se oli parempi ja loi selvästi enemmän paikkoja. Laukauksetkin meni sille 20-9.

Saksa ja Islanti taitavat olla menossa aivan eri suuntiin. Islantilaisten alamäki näkyy maajoukkueen pelin lisäksi siinäkin, että enää harva sen pelaajista pelaa Euroopan paremmissa sarjoissa. Ainoastaan kaksi nykyjoukkeen islantilaista löytyy Euroopan suursarjoista. Gudmundsson pelaa Burnleyssä ja Sigurdson Veneziassa.

Hansi Flickillä hyvä alku


Saksa oli selvästi tullut Joachim Löwin valmennuksessa loppuun saakka. Ennen kesää joukkue oli mennyt MM-karsinnoissa häviämään kotiottelun Pohjois-Makedoniaa vastaan. EM-turnauskin oli Saksalta tasapaksu suoritus. Hansi Flickin kanssa joukkueella on uusi alku, ja hyvältä näyttää.

Islanti ei yleensä tee juurikaan vaihtoja avauskokoonpanoon, vaikka olisikin tiukka otteluohjelma menossa. Sillä ei ole penkillä tarpeeksi kovan tason vaihtopelaajia. Miten voisikaan olla, kun koko maa on asukasluvultaan samaa kokoa kuin Oulu ja Jyväskylän yhteenlaskettuna. Kapteeni Gunnarsson ei ole nyt ollut mukana. Nuori Andri Gudjohnsen voisi tulla avaukseen, hän teki viime matsissa myöhäisen tasoitusmaalin.

Saksalla sitten taas on paljonkin varaa vaihdella kokoonpanoa ja tuoda tuoreita jalkoja kentälle. Flick on nyt ollut päävalmentajana kahdessa matsissa, ja vain Werner, Sane, Kimmich ja Kehrer ovat aloittaneet ne molemmat. Havertz taitaa olla nyt flunssaisena sivussa.


Saksa -1.5 saa kertoimeksi vain hieman vajaa 1.70-lukemia. Otetaan se pois pikku panoksella. Kyllä Saksa tämän vie kahdella maalilla ainakin kuusi kertaa kymmenestä. Islanti sukeltaa, ja tuskin se hetkeen nousee taas arvokisakuntoon.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Saksa -1.5 @1.68

Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.68

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.68

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.65

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.64

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders