F1: Iso-Britannian GP - Aika-ajot

Julkaistu: 01.08.2020 12:50


F1: Iso-Britannian GP - Aika-ajot
F1 | Iso-Britannian GP - Aika-ajot | 16:00
Eaglebet Eaglebet
F1-kauden neljäs osakilpailu ajetaan Iso-Britanniassa Silverstonen radalla. Mercedesit lähtevät kilpailuun sekä aika-ajoihin taas käsittämättömänä suosikkina. MM-pisteissä Lewis Hamilton pitää piikkipaikkaa 63 pisteellä, tallikaveri Valtteri Bottaksen ollessa toisena 58 pisteellä. Red Bullin Max Verstappen on kolmantena 33 pisteellä ennen McLarenin Lando Norrisia.

Vedonlyönnin puolella kertoimet painettu pohjamutiin


Lienee selvää, että Mersun ylivoima alkukaudesta on tullut kaikille selväksi. Kertoimet kärkiautojen sijoituksista ovat surkeita, kun esimerkiksi suosikkina Silverstoneen lähtevän Hamiltonin paalupaikasta saa kertoimen 1,45. Muutenkin, tallien autojen nopeudet kulkevat aika hyvin linjassa toisiinsa nähden. Monissa talleissa on kuitenkin tiukkoja kamppailuja tallikaverien kesken, josta kertoo se että kuljettajat ovat onnistuneet päihittämään toisensa vuorotellen.

Näin on myös Alfa Romeolla, jossa mittaa toisistaan ottavat Kimi Räikkönen ja Antonio Giovinazzi. Kimi on hävinnyt tallikaverilleen tämän kauden aika-ajoissa kahdesti, ja voittanut kerran. Pari viikkoa takaperin Unkarin GP:n aika-ajoissa oli Kimille tyytyminen viimeiseen lähtöruutuun.
Alfa Romeon tämän kauden vauhti on ollut pettymys. Kuljettajakaksikko on saanut joka kerta antaa kaikkensa, jos on mielinyt aika-ajojen Q3:sta eteenpäin.Räikkösellä enemmän vauhtia Silverstonessa?


Mielenkiintoisin pelikohde löytyy hyvinkin Alfa Romeon kuljettajien välisistä sijoituksista aika-ajoissa. Aiempien tulosten perusteella kertoimet ovat asetettu aika tasan, vaikka Kimiä pidetäänkin jokseenkin hieman ennakkosuosikkina tämän viikon kisaan lähdettäessä.

Perjantaina Silverstonessa ajettiin kahdet vapaat harjoitukset. Ensimmäisissä harjoituksissa Räikkönen oli 16, päihittäen 18:ksi sijoittuneen Giovinazzin 0,150 sekunnin erolla. Toisessa osiossa Kimi sijoittui jopa kymmenen parhaan joukkoon, Giovinazzin ollessa 13:sta. Tuolloinkin eroa nopeimpien kierrosten välillä oli tuo yksi sekunnin kymmenys. Kaksikko ajoi harjoitukset identtisellä rengastuksella, Kimin kokeillessa hieman useampaa settiä toisessa harjoituksessa. Toisissa harjoituksissa pehmeällä rengastuksella ajetut kierrokset osoittivat hieman valonmerkkejä Alfan vauhdista. Ajettuja kierroksia Kimille kertyi yhteensä noin kymmenen enemmän.

Luotamme Silverstonen vaativalla radalla Kimin kokemuksen tuomaan vauhtiin, ja nyt on sopiva aika ottaa tallikaverista päänahka ja tasata aika-ajo voitot. Kohteita aika-ajoihin oli jostain syystä todella niukasti saatavilla, mutta esimerkiksi Unibetin 1,72 kerroin kohteesta vaikuttaa ihan pelattavalle.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

H2H: Kimi Räikkönen vs. Antonio Giovinazzi: Kimi Räikkönen @1.72

Unibet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.72

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro