Lentopallon MM-kisat: Italia - Japani

Julkaistu: 09.09.2018 13:39


Lentopallon MM-kisat: Italia - Japani
Lentopallon MM-kisat | Italia - Japani | 20:30
Lentopallon MM-kisojen avausottelussa isäntämaa Italia kohtaa Japanin. Tämän kertaiset kisat on jaettu Italian, sekä Bulgarian kesken, joten ottelun kotijoukkueeksi merkatulla Italialla kotietu on todellinen. Italia ja Japani ovat kohdanneet MM-kisoissa neljä kertaa ja voitot ovat tasan 2-2. Edellisestä kohtaamisesta MM-tasolla on tosin jo kahdeksan vuotta, jolloin kisat käytiin niin ikään Italiassa. Kotijoukkue voitti ottelun 3-0 ja samankaltainen tulos on odotettavissa myös tämän päivän koitoksesta.

Edellisissä MM-kisoissa Italian sijoitus oli vasta 13sta, mikä oli kolminkertaiselle maailman mestarille suuri pettymys. Näistä kisoista voidaankin odottaa parempaa menestystä ja Italian palaaminen mitalikolmikkoon ei olisi yllätys. 10stä edellisestä ottelustaan Italia voitti kahdeksan ja kuudesti se jätti vastustajansa nollille. Kesäkuussa Italia nollasi kotikentällä muun muassa Ranskan, joka on Venäjän ohella kisojen suurin mestarisuosikki. Kisoihin valmistavissa otteluissa Italia kohtasi kahdesti Kiinan, joka on dominoinut Japania vastaan lähes suvereenisti. Italia voitti ottelut 3-0 ja 3-1.

Japani valmistautui MM-kisoihin Asian Games-turnauksessa, missä se kohtasi lentopallon "jättiläisiä", kuten Indonesian, Intian, Myanmarin ja Kiinan Taipein. Hävittyään puolivälierissä Qatarille joukkue sijoittu turnauksessa viidenneksi. Japani esiintyi MM-tasolla viimeksi vuonna 2010, jolloin joukkue voitti viidestä ottelustaan vain yhden ja sijoittui sijalle 13. Vuoden 1994 jälkeen Japani on kohdannut MM-tasolla eurooppalaisen joukkueen 15 kertaa ja on voittanut näistä vain yhden.

Vaikka joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Japanin 3-2 kotivoittoon, niin Italia lähtee Roomassa pelattavaan otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina. Kotijoukkue kaasuttelee kapteeninsa, Ivan Zaytsevin, johdolla ottelun voittoon erin 3-0. 3-0 tulokselle löytyy erilaisia vetokohteita ja kertoimissa saattaa olla suuriakin eroja. Esimerkiksi Unibet tarjoaa tulosvedossa 3-0 tulokselle kertoimen 1.48, kun Italia -2.5:lle saa kertoimen 1.63.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Set Handicap: Italia -2.5 @1.63

Nordicbet - Lue arvostelu

1.63

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.63

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.61

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.61

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.61

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.60

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan