Koripallon MM-karsinta: Italia - Puola

Julkaistu: 14.09.2018 15:04


Koripallon MM-karsinta: Italia - Puola
Koripallon MM-karsinta | Italia - Puola | 21:15
Lohko J:n ottelussa koripallon MM-karsinnoissa kohtaa tämän päivän myöhäisimmässä ottelussa Italia ja Puola. Peli pelataan Bolognassa ja Italia lähtee kotiedun kanssa selkeänä suosikkina otteluun. Italia voitti ensimmäisellä kierroksella neljä ottelua kuudesta ja on Liettuan sekä Kroatian kanssa lohkon vahvimmat joukkueet. Lohko on vielä tässä vaiheessa ennätystasainen, kun neljä joukkuetta kuudesta on tasan 9 pisteessä. Italialla on kasassa 10 pistettä lohkon toisella sijalla.

Italia saa tähän otteluun kovia pelimiehiä Turkista Fenerbachesta. Heillä ei ole NBA-miehiään mukana karsinnoissa, mutta heidän materiaali on silti ylivertainen Puolaan verrattuna. Turkista joukkue saa mukaansa nyt Nicolo Mellin ja Luigi Datomen. Nicolo Melli todisti kyvykkyytensä muunmuassa Euroliigan finaalissa upottamalla 28 pistettä, joka on historian kovin pistelukema Euroliigan finaalissa sitten 1975.

Puola on yhden pisteen perässä Italiaa. He ovat tällä hetkellä Kroatian yläpuolella kolmannella sijalla menossa kisoihin, mutta toinen kierros on vasta alkamassa. Puola ei lähtökohtaisesti ole tarpeeksi hyvä joukkue menemään MM-kisoihin. Heitä valmentaa jenkkiläinen Mike Taylor, joka on valmentanut Puolaa vuodesta 2014 saakka. Taylor ei ole pystynyt nostamaan neljässä vuodessa Puolaa kuin parhaimmillaa EM-kisojen puolivälieriin kolme vuotta sitten. Viime vuonna EM-kisoissa Puola jäi alkulohkoon. Suomi musersi Puolan haaveet jatkopaikasta voittamalla ottelun toisella jatkoajalla.

Puolalla on hyviä takamiehiä, mutta tässä ottelussa heillä on isoja puutteita etukentällä. Maciej Lampe ja Przemyslaw Kranowski ovat poissa etukentältä ja he olisivat olleet se palanen korin alle, jolla Puola olisi voinut laittaa kampoihin Italialle ja muille lohkon huippumaille. Bolognassa riittää varmasti katsojia pitämään meteliä ja kotietu Italian hyväksi on todellinen. Vaikka tasoitusvedonlyönnin linja meinaa tähän otteluun, sitä että Italian tulisi voittaa lähes kaksinumeroisilla luvuilla, uskallamme sen silti lyödä. Arvioimme Italian pelivoiman kotiedun kanssa tarpeeksi hyväksi kattamaan tämän tasoituksen.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Italia -8,5 @1.89

Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.85

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan