Lentopallon MM: Italia - Serbia | Isännät ottavat niskalenkin!

Julkaistu: 26.09.2018 16:05


Lentopallon MM: Italia - Serbia | Isännät ottavat niskalenkin!
Lentopallon MM | Italia - Serbia | 22:15
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki lentopallon MM-kisojen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki kisojen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Lentopallon MM-kisat jatkuvat kuuden parhaimman maan välillä. Loppupelit pelataan kahdessa kolmen joukkueen lohkossa. Italia, Serbia ja Puola ovat lohkossa J ja lohko I pitää sisällään Venäjän, Brasilian ja USA:n. Italia lähtee suosikkina pelaamaan Serbiaa vastaan ja on hävinnyt tähän mennessä kisoissa vain yhden ottelun Venäjää vastaan. Serbialla tappioita on kaksi ja tiukempia pelejä hieman enemmän kuin Italialla. Serbia otti kuitenkin kovia voittoja, kuten kaatamalla Venäjän ja Ranskan molemmat 3-2.

Italia pelasi viimeisimmän ottelunsa koko kisat hurmoksessa pelannutta Hollantia vastaan. Italian päävalmentaja antoi mahdollisuuksia niille pelaajille, jotka eivät olleet saaneet peliaikaa ja kommentoi ottelun jälkeen hyvin positiivisin mieli, että pystyy nyt luottamaan koko joukkueeseensa. Vaihtopelaajilla oli alkuun vaikeuksia, mutta saivat juonen päästä kiinni pelin edetessä. Joukkueen pelaaja Enrico Cester myös kommentoi, että pelaamatta oleminen pitkän aikaa ja sivusta seuraaminen ei ollut helppoa ja tuotti pelin käynnistyksessä vaikeuksia.

Serbia kohtaa nyt kovan haasteen, kun Italia pääsee pelaamaan jälleen kotiyleisön edessä. Hurmos Italiassa on valtava, kun kotijoukkue pelaa ilmiömäisen hyviä kisoja. Serbia on ollut viime vuosina yksi maailman liigan kovimmista maista ja osoittanut sen myös näissä kisoissa. Heiltä löytyy 10 yli kaksimetristä pelaajaa ja paljon iskuvoimaa hyökkäyksestä. Heillä on parantamisen varaa kuitenkin heidän passamisessaan ja syötöissään. Serbialta löytyy todella vahvoja hakkureita, mutta passit eivät ole olleet tarpeeksi laadukkaita, jotta he pääsisivät täydellä teholla hyödyntämään iskuja.

Serbia koko todella pahan löylytyksen Puolaa vastaan ja saivat enintään 17 pistettä tehtyä. Tappio oli 3-0 ja tämä ei ole paras lähtökohta lähteä pelaamaan Italian tasoista huippujoukkuetta vastaan. Uskomme Italian saava hurmoksen päälle ja heidän torjuntansa on sitä luokkaa, että jos Serbian hyökkäyspeli ontuu, he rankaisevat siitä. Annamme vedonlyönnissä kuitenkin Serbialle yhden erän mahdollisuuden ja pelaamme Italian voittoa -1,5 erätasoituksella, jolle saamme kelpo kertoimen.

Pelivalintamme:

Italia -1,5 @2.00

Nordicbet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.98

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.98

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.98

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan