Harjoitusottelu: Italia - Venezuela

Julkaistu: 10.08.2019 13:56


Harjoitusottelu: Italia - Venezuela
Harjoitusottelu | Italia - Venezuela | 21:30
Italia ja Venezuela kohtaavat, kun joukkueet pelaavat jo kolmannen ottelunsa putkeen kolmen päivän sisään. Italia murskasi ensin Senegalin 111-54, mutta hävisi eilen niukasti kahdella pisteellä Venäjälle. Venezuela taasen on hävinnyt sekä Venäjälle 15 pisteellä sekä myöskin Senegalille 75-69.

Molemmat joukkueet pelaavat syksyllä koripallon mm-kisoissa Kiinassa. Italia pelaa alkulohkossaan Serbiaa, Angolaa ja Filippiinejä vastaan, kun Venezuela pelaa kenties heikoimmassa lohkossa Puola, Kiinan ja Norsunluurannikon kanssa. Venezuelalla on joukkueessaan paljon kotimaassa pelaavia pelaajia, eikä NBA:ssa pelaavia tai muissa isoissa sarjoissa. Iso heikkous Venezuelalla on heidän koko. Joukkueesta ei tällä hetkellä löydy kuin neljä yli kaksimetristä pelaajaa, joista pisin on 204cm pitkä Windi Graterol.

Italialla on kasassa kova porukka, kun mukana on kovia ja kokeneita nimiä kuten Marco Belinelli, Alessandro Gentile ja Daniel Hackett. Italialta pituutta löytyy runsaammin ja levypallokyky ja sekä yleinen taitotaso ja joukkuepelaaminen on selkeästi eri tasolla. Kun molemmat joukkueet ovat väsyneitä, on syvyydestä ja heittovoimasta apua. Italian parhaimmistoa kuten Belinelli ei pelannut Senegalia vastaan ja on tuoreempi tässä ottelussa kun alla on vain yksi peli.

Italia pystynee juoksemaan vielä Venezuelalta jalat alta, napsimaan tarvittavat levypallot ja heittämään avoimista paikoista, mitä tänään tulee olemaan runsaasti. Pelaamme Italiaa isollakin tasoituksella, mitä markkina tarjoaa.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Italia -20,5 @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan