MM-karsinnat: Itävalta - Skotlanti

MM-karsinnat: Itävalta - Skotlanti
MM-karsinnat | Itävalta - Skotlanti | 21:45 | 7.9.2021
Kohde sulkeutuu: 07.09.2021 21:45
Itävalta päästi viimeksi viisi. Sen puolustuksessa ei kyllä ole kaikki kunnossa. Toisaalta, sen hyökkäyksessä on potentiaalia.Itävalta hävisi viime kierroksella Israelille suurinumeroisesti 2-5. Jotain joukkueen pelissä on ollut pielessä näissä MM-karsinnoissa. Maaliskuussa Itävalta päästi Tanskaa vastaan neljä omiin ja hävisi 0-4. Syyskuun ensimmäisessä karsintaottelussa Itävalta voitti kehnon Moldovan 2-0.

Skotlanti on Itävallan edellä sarjataulukossa. Syyskuun matseissa se hävisi ensin sarjakärki Tanskalle 0-2, mutta viimeksi tuli niukka 1-0 -voitto Moldovasta.

Skotlannin voitto Moldovasta ei ollut erityisen vakuuttava. Lyndon Dykes teki ottelun ainoan maalin noin vartin kohdalla. Skotlanti oli toki joukkueista parempi, mutta ei se saanut aikaiseksi kuin muutaman kunnon maalipaikan. Ryan Christien kuti ottelun lopulla taisi olla toiseksi paras tilanne.
Moldova ei saanut ottelussa aikaiseksi juuri mitään.

Itävallan tappio Israelille Haifassa oli paha epäonnistuminen. Israel oli ottelussa puolen tunnin kohdalla jo 3-0 -johdossa. Itävallan Baumgartner kavensi ennen taukoa, mutta ei Itävalta päässyt enää lähemmäksi.

Ottelussa oli maalitilanteina useampaankin, puolin ja toisin. Itävallalta hylättiin heti Israelin avausmaalin jälkeen osuma käsivirheen vuoksi. Laimer oli hyvin lähellä tehdä maalin, kun Israel oli kahden maalin johdossa.

Pieni betsi totalseihin


Toisella puoliskolla Itävalta oli muuten parempi, mutta Israel teki enemmän maaleja. Israelin osumatarkkuus oli epänormaali. Yhdeksällä laukauksella viisi maalia. Itävalta sai aikaan 19 laukausta, mutta teki vain kaksi kassia.Kesän EM-turnauksessa Itävalta oli hyvä. Italia pudotti sen ensimmäisellä pudotuspelikierroksella jatkoajan jälkeen.
Skotlannilla on ollut ongelmia kokoonpanon kanssa, mutta pikku hiljaa tämä tilanne on helpottamassa. Nyt ilmeisesti kuitenkin kapteeni Andy Robertson on sivussa, hän sai kolhun viime matsissa.


Itävallaltakin on kapteeni sivussa. Baumgartner jätti joukkueen viime viikolla polvivamman vuoksi. Sabitzer ei pelaa, hänellä on nivusvamma.
Ottelun kertoimet ovat noin 1.80 – 3.50 – 4.70, ja kaipa nämä ovat kohdallaan. Yli 2.5 maalia saa reilusti yli 2.20 -kertoimia, ja sitä voisi kokeilla. Skotlanti on ollut hyökkäyspäässä vaisu, mutta Itävallan pelaamisessa olisi potentiaalia over-betsille. Se on kahdessa viime matsissa laukonut 32 kertaa ja tehnyt neljä maalia. Ja jos Israel teki viimeksi sitä vastaan viisi, niin kyllä sen puolustuksessa on nyt jotain ongelmaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @2.25

Coolbet - Lue arvostelu

2.25

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.24

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.18

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan