U20 MM-kisat: Itävalta U20 - Suomi U20

U20 MM-kisat | Itävalta U20 - Suomi U20 | 21:00 | 27.12.2021
Kohde sulkeutuu: 27.12.2021 21:00
Alppimaan nuoret saavat tänään kyytiä Pikkuleijonilta, jotka tuplaavat eiliset maalimääränsä Rogers Placessa!
Jääkiekon nuorten U20MM-kisojen A-lohkossa Itävalta ja Suomi kohtaavat toisensa Rogers Placessa maanantaina kello 21:00.

Lohkon pisteautomaatti Itävalta starttaa kisansa


Kisojen heittopussiksi ennustettu Itävalta avaa kisansa vasta tänään. Marco Pewalin suojatit jäivät Ruotsin jalkoihin kokonaista 7-0 harjoituspelissä jouluaattona.

Juniorkronornalta tuossa pelissä maalinteossa onnistui seitsemän eri junioria ja kaikkiaan tehopisteille ylsi peräti 15 jannua. Kun vielä maalilaukaukset merkattiin sinikeltaisten nimiin kokonaista 50-7 ei alppimaa jättänyt juurikaan mitään positiivista kerrottavaa itsestään.

Marraskuun treenipeleissä Pewalin suojatit pelasivat omantasoisia vastustajia vastaan ja silloin Tanska kaatoi Alppimaan 3-2 jatkoilla ja Valko-Venäjä puolestaan 4-1. Itävalta nitisti ainoastaan Latvian 2-1. Yksikään noista maista ei pelaa näissä MM-kisoissa.

Edellisissä MM-kisoissa samalla näyttämöllä, missä nämäkin kekkerit pelattiin Itävalta jämähti alkulohkonsa jumboksi hävittyään kaikki neljä lohkopeliään maalisuhteella 1-29. Jotain samansuuntaista on odotettavissa tälläkin kertaa.

Röglen 17-vuotias sentteri Marco Kasper oli jo tuolloin mukana ja on näissä kisoissa varmasti astetta kypsempi tai sanotaanko niin, että kokeneempi. Sama juttu on Halifax Mooseheadsin 19-vuotiaan laiturin Senna Peetersin kohdalla, joka on tälläkin kertaa Kasperin tutkaparina Pewalin suojattien ykkösnyrkissä vastuunkantajina.

Steel Wings Linzin 19-vuotias Leon Sommer vartioi myös yhä Alppimaan tolppien väliä, mutta todennäköisesti Villachin ikätoverin Lukas Moserin kanssa tuolla tontilla tulee vastuu vaihtumaan kiekkosateessa tiuhaan, sillä tämä kaksikko joutuu kirjaimellisesti lapioimaan neljässä alkulohkon pelissään melkoisen määrän lättyjä selkänsä takaa!
Pikkuleijonat rutiinivoittoon sakuista kisastartissa


Antti Pennasen luotsaama Pikkuleijonien miehistö avasi kisansa odotetusti voitokkaasti, kun Saksa kaatui 3-1 Rogers Placessa

JYPin Samuel Helenius maalasi suomalaisten maaleista kaksi osumaa. Molempiin osumiin syöttöpinnan sai Heleniuksen johtaman nelosvitjan laitureista JYPin Brad Lambert, joka pelasi pirteästi läpi ottelun. Pikkuleijonien voittomaaliksi jäi University of Vermontin Joel Määtän toisessa erässä iskemä maali.

Sakujen jääaikakuningas Jan-Luca Münzenberger tasoitti onnekkaasti toisessa erässä lukemat 1-1:een pakin laukauksen muutettua suuntaa sopivasti suolalaisvahdin Kingston Frontenacsin Leevi Meriläisen nokan edessä ja lätty painui nuorukaisen hanskan alta verkkoon.

Saksalla oli muutama muukin mainio paikka maalintekoon ja paremmalla tuurilla maalilukemat olisivat voineet olla vieläkin tasaisemmat. Yhtäkaikki Pikkuleijonien olisi pitänyt kyetä ratkaisemaan ottelu jo toisessa erässä, jota se dominoi erittäin vahvasti. Viimeistely oli kuitenkin vielä pahasti ruosteessa. Kerran taisi kiekko käydä myös maaliraudoissa.


Pikkuleijonat petraa eilisestä ja tänään tuplataan maalimäärät!


Tänään Pikkuleijonat saavat harjoitella kaikessa rauhassa maalintekoa. Erikoistilanteita lienee myös kosolti luvassa, sillä Alppimaalla ei juurikaan ole muuten kuin rikkomalla mahdollisuus pärjätä jotenkuten tässä pelissä jahka Pennasen suojatit pitävät kunnolla vauhtia läpi ottelun. Meikäläiset ottavat useamman maalin voiton!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Suomi U20 (-5,5) @1.76

Osuma
Sportaza - Lue arvostelu

1.76

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

1.76

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.72

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä