WRC: Italian MM-Ralli: SS1 - Ittiri Arena Show

Julkaistu: 12.06.2019 15:00


WRC: Italian MM-Ralli: SS1 - Ittiri Arena Show
WRC: Italian MM-Ralli | SS1 - Ittiri Arena Show | 13.06.2019 18:00
Italian MM-Ralli polkaistaan käyntiin Sardinian saarella torstai-iltana.

Rallin avaa kahden kilometrin mittainen yleisöerikoiskoepätkä Ittiri Arena Show, joka ajetaan rallicrossradalla. Ralli alkaa varsinaisesti vasta perjantaina eikä yleisöerikoiskokeen odoteta tarjoavan vielä draamaa tai kymmenyksiä suurempia eroja.

Erikoiskokeelle löytyikin varsin mielenkiintoinen pelikohde, kun kertoimenlaskijoiden mielestä Ott Tänak on jälleen enemmän kuin suuri suosikki voittamaan erikoiskokeen.
Totuus kuitenkin on että monesti tälläisillä yleisöpyörityksillä nähdään yllätyksiä tulostaulukossa, sillä nämä erikoiskokeet eivät yleensä vastaa rallin luonnetta, ja lyhyellä pyrähdyksellä on hyvin vaikea tehdä eroja suuntaan tai toiseen. Tänak ei muutenkaan ole ollut näissä vahvimmillaan.

Viime vuonna sama pätkä avasi rallin, jolloin Ott Tänak oli vasta kymmenenneksi nopein häviten pohja-ajan kellottaneelle Sebastien Ogierille huomattavat 2,5 sekuntia. Myöskään muut Toyotat eivät olleet nopeimmillaan täällä, Esapekka Lapin ollessa kuudenneksi nopein ja Jari-Matti Latvalan kahdeksanneksi nopein.

Mielestämme on hyvin epätodennäköistä että Tänak yrittäisi väkisin pusertaa pohja-aikaa tauluun, koska hän tietää että hyötyy ajopaikastaan perjantaina ja aloittanee hyökkäyksen silloin.
Kahden kerroin siitä että Ott Tänak ei johda rallia avauserikoiskokeen jälkeen, on aivan järkyttävän suuri. Tätä kelpaa lyödä myös vähän huokeammalla panoksella.

Erikoiskoetta pääsee jännittämään YLE Areenan livelähetyksen voimin torstaina kello 20.00 alkaen.

Voita liput Blockfesteille NordicBetiltä!


NordicBet jakaa kahden lipun lippupaketteja Blockfesteille 16-17. elokuuta Tampereen Ratinaan. Nappaa joko päivän korkein kerroin vedonlyönnissä tai eniten voittoja nettikasinon ilmaiskierroksilla ja lippupaketti on sinun. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan NordicBetin kampanjasivulle osallistumaan.
osallistu kampanjaan ja lunasta itsellesi liput blockfesteille täältä >>

Pelivalintamme:

Will Ott Tänak be 1st in Overall Standings after Stage 1: Ei @2.00

NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.00

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan