Keskiviikon komboveto: Jääkiekon U20 MM-kisat

Keskiviikon komboveto | Jääkiekon U20 MM-kisat | 21:00
Kohde sulkeutuu: 10.08.2022 21:00
Tiistai-iltana alkanut jääkiekon U20 MM-turnaus jatkuu eurooppalaisittain mukavaan katseluaikaan, kun Ruotsi ja Sveitsi iskevät yhteen keskiviikkona klo 21:00 alkaen. Tämä on molemmille joukkueille samalla turnauksen avausottelu. Oman urakkansa avaa torstain vastaisena yönä myös Kanada, joka kohtaa Latvian.

Näistä kahdesta matsista saadaan tulille oikein maistuva yhdistelmäveto, joka tukeutuu Ruotsin ja Sveitsin nihkeään starttiin sekä Kanadan superlupauksen Connor Bedardin onnistumiseen maalinteossa. Kerroinkin on jälleen tässä yhdistelmässä kohdallaan.Tasapaksut vastakkain


Ruotsin ja Sveitsin kohtaamiseen meidän selkeä peli-ideamme on matalamaalisuus. Joukkueet muistuttavat jossain määrin toisiaan, sillä kärkiosaamista ei niin mahdottomasti kummaltakaan löydy. Toki Ruotsi on yksilöillä mitaten tästä kaksikosta omaa luokkaansa, mutta Lucas Raymondin ja useiden muiden kärkipelaajien puuttuminen näkynee kyllä Juniorkronornan tekemisessä.

Sveitsin nousu eurooppalaisen kiekon kärjen tuntumaan ei ole ainakaan vielä näkynyt nuorten kaukaloissa. Maan ainoa U20 MM-mitali on edelleen vuoden 1999 pronssi, eikä tuo tilasto suurella todennäköisellä tule kaunistumaan tänäkään vuonna. Mitenkään täysin toivoton nippu päävalmentaja Marco Bayerilla ei silti missään nimessä ole näpeissään.

Sveitsillä ei ole kovin paljoa ratkaisuvoimaa, mutta tiivistä kiekkoa joukkue osaa silti pelata ja puolustus kestää vertailun. Viimeiseksi lukoksi on tarjolla jopa kaksi mitat täyttävää maalivahtia, Noah Patenaude ja Kevin Pasche. Sveitsin vahvuudet ovatkin ehdottomasti puolustuspelissä ja joukkue on profiililtaan kovin matalamaalinen.

Pelin henki on selvä, Ruotsi vie ja Sveitsi roikkuu mukana. Tuskin Ruotsi kuitenkaan avausmatsissaan mitään sen suurempia maalikarkeloita pystyy järjestämään, joten otetaan kantaa matalien maalimäärien puolesta. Ottelun "normaali" linja on yli/alle 6 maalia, me haemme rohkeasti lunastusta puolitoista osumaa pienemmällä rajalla. Kerroin alle 4.5 maalille on lähes neljä, joten riski palkitaan ruhtinaallisesti.


Bedard venyttää verkkoja?


Yhdistelmävetomme toinen kohde on huomattavasti ensimmäistä todennäköisemmin osuva valinta. Kanadan 17-vuotias Bedard on yksi turnauksen mielenkiintoisimpia pelaajia ja suurella todennäköisyydellä myös ensi vuoden NHL-draftin ykkösvaraus. Bedardia on tituleerattu NHL:n seuraavaksi todella isoksi superstaraksi, mikä kertoo paljon nuorukaisen potentiaalista.

Bedard lähti kovin odotuksin jo viime vuodenvaihteen MM-turnaukseen oltuaan yksi Kanadan parhaita pelureita turnausta edeltävissä valintatilaisuuksissa. Tuolloin Brittiläisen Kolumbian ihmelapsi seurasi Wayne Gretzkya, Sidney Crosbya, Connor McDavidia ja muutamaa muuta pelatessaan turnauksessa vain 16-vuotiaana. Tuon jälkeen alla on lisäksi sensaatiomainen loppukausi WHL:ssä.

Bedard on tehnyt paljon maaleja ja pisteitä jokaisella pelaamallaan tasolla. Hurjalla laukauksellaan nuorukainen voi hyvinkin kylvää tuhoa myös tässä turnauksessa, joskin kisojen parhaita joukkueita vastaan tehtävä on luonnollisesti vaativa. Kisojen heikointa eli Latviaa vastaan Bedard saa kuitenkin pehmeän laskun U20 MM-kisoihin. Kerroin 1.81 vähintään yhdestä maalista kattaa riskin komeasti.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ruotsi/Sveitsi alle 4.5 maalia & Connor Bedard tekee maalin @6.88

Huti
William Hill - Lue arvostelu

6.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

6.88

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena