Snooker: Jack Lisowski - Chris Wakelin | Tästäkö alkaa Lisowskin läpimurto?

Julkaistu: 04.08.2018 08:27


Snooker: Jack Lisowski - Chris Wakelin | Tästäkö alkaa Lisowskin läpimurto?
Snooker | Jack Lisowski - Chris Wakelin | 14:30
Royal Panda Royal Panda
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kyseessä on kahden nuorehkon ja äärimmäisen lupaavan pelaajan kohtaaminen, joiden molempien alkukausi on vieläpä sujunut mallikkaasti. Jack Lisowski eteni kauden ensimmäisessä turnauksessa, Latvian Riga Mastersissa aina finaaliin saakka.

Ensimmäistä, mutta ei varmasti viimeistä kertaa ranking-finaalissa pelannut Lisowski taipui tällä kertaa Neil Robertsonille, mutta turnaus oli muuten vakuuttava. Lisowski kaatoi mm. Stephen Maguiren 5-1, Graeme Dottin 4-0 ja Zhang Yongin 4-1.

Myös Chris Wakelin on aloittanut kauden vahvasti, kun kuusi ottelua on tuonut viisi voittoa. Ainoa tappio tuli Riga Mastersin puolivälierissä Stuart Carringtonille freimein 4-2.

Molemmat ovat siis lupaavia tulevaisuuden pelaajia. Lisowski on kuitenkin taidoiltaan vielä täysin toisella tasolla Wakeliniin verrattuna. Lisowskia on verrattu useaan otteeseen jopa Judd Trumpiin, eikä syyttä, sillä miesten pelityyleissä todellakin on paljon samoja piirteitä ja parhaana päivänään Lisowski voi voittaa minkä turnauksen tahansa.

Ailahtelevaisuus on häirinnyt Lisowskia, mutta tällä kaudella näyttäisi siltä, että mies on vihdoin lunastamassa odotuksia. Tämä voi hyvinkin olla Lisowskin todellinen läpimurtokausi.

Wakelinia vastaan Lisowski on jättimäinen suosikki, eikä hänellä pitäisi olla hädän päivää ottelussa, mikäli pelikunto on yhtään samalla tolalla kuin Latviassa. Kertoimet Lisowskin voitoille ovat yllättävän hyviä ja kelpaavat peleihin.

Maistuvin valinta on Lisowski -1,5, missä siis Wakelinin tulee kaatua vähintään kahden freimin turvin.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

AT: Jack Lisowski -1,5 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan