Riga Masters: Jack Lisowski - David Lilley

Julkaistu: 11.06.2019 12:42


Riga Masters: Jack Lisowski - David Lilley
Riga Masters | Jack Lisowski - David Lilley | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin Riga Mastersin kello 21:00 alkavissa iltaotteluissa nähdään kaksi mielenkiintoista kohtaamista, kun Thepchaiya Un-Nooh kohtaa Eden Sharavin ja Jack Lisowski saa vastaansa David Lilleyn.

Un-Noohin tavoin Lisowski on tourin maukkaimpia seurattavia. Äärimmäisen nopea ja räväkkä pelaaja pystyy uskomattomiin lyönteihin, mutta oikeastaan tätä selkeämpää on-off -pelaajaa ei löydykään. LIsowskin huonon ja hyvän päivän ero on valtava.

Jos mies on iskussaan, ei Lilley pääse montaa kertaa pöydälle ja ottelu on taputeltu alle tunnissa. Mikäli Lisowskilla on ongelmia pelissään, Lilley voi hyvin jopa voittaa. Lisowski on niin ailahteleva pelaaja, että peliteknisesti juuri murskavoitto maistuu peleihin, mistä saa isompia kertoimia. Normaalikunnossa 4-0 -tulos on lähempänä, mitä kertoimet antavat ymmärtää.

Voita liput Blockfesteille NordicBetiltä!


NordicBet jakaa kahden lipun lippupaketteja Blockfesteille 16-17. elokuuta Tampereen Ratinaan. Nappaa joko päivän korkein kerroin vedonlyönnissä tai eniten voittoja nettikasinon ilmaiskierroksilla ja lippupaketti on sinun. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan NordicBetin kampanjasivulle osallistumaan.
osallistu kampanjaan ja lunasta itsellesi liput blockfesteille täältä >>

Pelivalintamme:

Lopputulos: 4-0 @5.80

888sport - Lue arvostelu

5.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

5.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan