Snooker: Jack Lisowski - Mei Xiwen | Tasainen taisto jatkopaikasta?

Julkaistu: 30.11.2018 09:01


Snooker: Jack Lisowski - Mei Xiwen | Tasainen taisto jatkopaikasta?
Snooker | Jack Lisowski - Mei Xiwen | 15:00
UK Championshipin toinen kierros alkaa tuoda pöytään jo mielenkiintoisempia pareja. Yksi perjantain parhaista matseista etukäteen on Jack Lisowskin ja Mei Xiwenin taisto. Nuori Lisowski on suurella todennäköisyydellä yksi tulevaisuuden suurpelaajia, mutta ihan vielä "The Jackpot" ei ole sillä tasolla että näin iso suosikkiasema olisi perusteltu.

Lisowskin nousujohteinen ura on tällä kaudella tuonut jo yhden finaalipaikan, kerran nuorukainen on nähty myös semifinaalissa. Tasaisuus onkin ollut Lisowskin hyve pitkin kautta, isoja notkahduksia ei ole tapahtunut ja ranking onkin noussut jo sijalle 16. Toisaalta isojen turnausten ratkaisuvaiheissa mies ei ole saanut itsestään parasta irti. Viimeksi Pohjois-Irlannin avoimissa tuli kolmannella kierroksella tukkaan Judd Trumpilta puhtaasti 4-0.

Mei Xiwen aloitti turnauksen melkoisella trillerillä Fergal O'Brienia vastaan. Kahden kokeneen pelurin ottelu venyi ratkaisufreimiin, jonka kiinalainen vei lopulta nimiinsä. Rutinoitunut peluri on ollut tällä kaudella erittäin tasainen, vaikka suurimmat otsikot ovatkin jälleen kiertäneet. Pohjois-Irlannin avoimissa tie katkesi Ronnie O'Sullivanin käsittelyssä 4-1 toisella kierroksella.

Mei Xiwen ei ole maaginen breikintekijä, mutta kokeneen kiinalaisen perusvarma peli riittää yleensä pitämään ottelut tiukkoina. Lisowskilla voikin olla tänään edessään yllättävän kova iltapäiväpuhde.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Mei Xiwen +2.5 framea @2.00

Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.80

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan