Konferenssiliiga, 3. karsintakierros: Young Boys - KuPS

Konferenssiliiga, 3. karsintakierros | Young Boys - KuPS | 11.8.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 11.08.2022 22:00
Kuopion Palloseura oli täysin jyrän alla Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisen osaottelun alussa. Sveitsiläinen vastustaja Young Boys oli Turussa pelatun kamppailun ensimmäisellä puoliajalla täysin ylivoimainen.

Tasoero ei kaiken järjen mukaan ole sentään niin suuri kuin kyseinen puoliaika näytti. KuPS luotti omaan pelitapaansa ja pyrki pelaamaan palloa eteenpäin maata pitkin. Pahat harhasyötöt johtivat omalta osaltaan kahteen maaliin, jotka Young Boys toki viimeisteli laadukkaasti.

Kyseinen 0-2-tulos ratkoi jo hyvin pitkälti tätä otteluparia. Bernissä pitäisi tapahtua suuren luokan sensaatio, jotta jatkopaikasta pelattaisiin vielä esimerkiksi jatkoajalla.

Young Boys jätti jokusen avainpelaajansa Suomen-reissulta kotiin ja teki hyvissä ajoin ottelun aikana useamman vaihdon. Kaikesta huokuu se, ettei joukkue pidä KuPS:ia niin vaarallisena vastustajana, että kaikkia tärkeimpiä miehiä olisi syytä peluuttaa.

Täydellä kaasulla tuskin mennään toisessa ottelussakaan, sillä seuraava Sveitsin liigan ottelu odottaa jo sunnuntaina, jolloin vastassa on heti Young Boysin jälkeen toisena oleva Servette.

Myös KuPS saattaa kierrättää pelaajistoa. Ottelusta saattaa olla luvassa varsin rauhallisen tempon tapahtuma esimerkiksi siinä vaiheessa, jos kotijoukkue johtaa 1-0. Tästä hyvä esimerkki oli viimevuotinen Union Berlin-KuPS-ottelu, joka palloiltiin maalittomana tasapelinä avausosan 0-4:n jälkeen.Konferenssiliigan kolmannen karsintakierroksen ensimmäisen ottelun tilastot kertovat hyvin tapahtumista. Pallonhallinta oli käytännössä täysin tasan, samoin syöttöjen määrä. Eikä syöttöjen onnistumisprosentissakaan juuri eroa ollut.Totuus paljastuu laukaisutilastosta. Young Boys laukoi 15 kertaa, KuPS 3. Maalia kohti vedot menivät lukemilla 1-6. Se korutont' oli kertomaa suomalaisittain. Pelillinen ero oli juuri niin valtava kuin ennen otteluparia osattiin odottaakin.Molemmilla joukkueilla oli sunnuntaina kansallisissa sarjoissaan iso peli. Kumpikin näistä kamppailuista päättyi tasan.

KuPS aloitti kotonaan Honkaa vastaan todella hyvin. Kun vastustaja oli inhimillisempää luokkaa, pystyi se pitämään ensimmäisen puolituntisen aikana pallokontrollin vahvasti itsellään. Tämä palkittiinkin Axel Vidjeskogin laukomalla 1-0-maalilla hieman ennen 20 peliminuutin täyttymistä.

Painoarvo Honka-ottelulle oli iso


Toisella puoliajalla tapahtui jotain kuopiolaisten kannalta huolestuttavaa. Näytti siltä, että joukkue väsähti, mikä olisi viime viikkojen hurjan peli- ja matkustuskuorman keskellä hyvinkin inhimillistä. Kentällä olivat hyvin pitkälti joukkueen parhaat pelaajat, joten päävalmentaja Simo Valakari antoi selvästi ja ymmärrettävästi suuren painoarvon tälle Veikkausliigan mestaruuden kannalta isolle ottelulle.

Tästä taas seuraa se, että melko monelle miehelle olisi luvassa torstaina kolmas aloituskokoonpanon paikka viikon sisällä. Näin siis tapahtuu, jos jatkopaikkaa Konferenssiliigassa pyritään edelleen ylläpitämään.

Basel laukoi kahdeksan kertaa kohti Young Boysin maalia


On kuitenkin täysin mahdollista, etteivät monetkaan avainpelaajat ole kentällä Bernissä kovinkaan pitkään. Vaikka KuPS onkin ollut siirtoikkunan aikana aktiivinen, putoaa taso tietyillä pelipaikoilla melko nopeasti. On varsin vaikeaa uskoa joukkueen pystyvän tekemään vieraskentälläkään yhtään maalia.

Young Boys pelasi maineikasta Baselia vastaan maalittoman tasapelin. Tilastojen perusteella hallinta oli selvästi kotijoukkue Baselilla, sillä se laukoi kahdeksan kertaa kohti vastustajan maalia Young Boysin pystyessä neljään vetoon.


Young Boys saattaa hyvinkin himmailla viimeistään toisella puoliajalla melkoisesti. 1-0- ja 2-0-tyyppiset lopputulokset ovat tässä tapauksessa poikkeuksellisen todennäköiset.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.5

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

2.5

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.4

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.4

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.4

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä