Miesten Ykkönen: Gnistan - TPS

Miesten Ykkönen | Gnistan - TPS | 22.6.2022 | 18.30
Kohde sulkeutuu: 22.06.2022 18:30
Miesten Ykkösen absoluuttinen kärkiottelu ja hyvin mielenkiintoinen kamppailu ylipäätään pelataan keskiviikkona Helsingin Oulunkylässä. IF Gnistanille olisi voitolla mahdollisuus nousta sarjan kärkeen ohi juuri Turun Palloseuran, jonka johto on tällä hetkellä kolmen pisteen mittainen.

Gnistanilla on takana raskas kolmen vierasottelun viikko, josta se sai kohtalaiset tulokset. Pietarsaaresta irtosi voitto, Kotkassa joukkueella ei ollut juurikaan mahdollisuuksia, kun taas Mikkelissä onnistui nousu tappioasemasta tasapeliin.

TPS kyykytti juhlaottelussaan KPV:tä peräti maalein 5-0. Ottelutapahtumat eivät näyttäneet missään nimessä yhtä selviltä kuin loppulukemat, mutta Palloseura on joka tapauksessa tuloksiltaan siellä missä sen pitääkin olla.

Gnistan tuskin lähtee pitämään mitään valtaisaa tempoa, ja TPS:n puolustus on ollut suhteellisen runsaasta tehtyjen maalien määrästä huolimattakin parempaa kuin hyökkäys.

Gnistanin tehdyistä maaleista lähes puolet tuli yhdessä ottelussa. Alle 2,5 osumaa on hyvä pelikohde.Gnistanin alkukausi Ykkösessä oli hieman hämäävä sikäli, että se pelasi seitsemästä ensimmäisestä ottelustaan peräti viisi kotikentällä. Tuloksena olikin kaksi rökälevoittoa eli PEPO:n päihittäminen maalein 5-0 ja mitä hämmentävin 10-1-voitto JäPS:stä. Tuon 10-1-tuloksen erikoisuus on korostunut vielä sen jälkeen, kun JäPS on näyttänyt tasoaan esimerkiksi voittamalla liigajoukkue AC Oulun Suomen cupissa.Nyttemmin sarjataulukko kertookin sitten kokonaisuudesta jo hyvin. Lähes kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen, ja kolme peräkkäistä matkapeliä tasasivat koti- ja vierasottelujen saldon Gnistanin osaltakin.

TPS:n pallolliset hankaluudet helpottivat maalien jälkeen


Molemmilla joukkueilla keskiviikon ottelu lopettaa ensimmäisen runkosarjakierroksen. Tämän pelin merkitys on sikäli varsin suuri, että TPS:llä olisi mahdollisuus tehdä tässä vaiheessa pientä karkumatkaa muihin joukkueeseen. Mikäli Gnistan voittaisi, olisi kaikki sarjataulukonkin puolesta täysin avoinna.

TPS oli KPV:tä vastaan itse asiassa jonkinmoisissa ongelmissa ensimmäisen 25 minuutin ajan. Pallollinen peli ei toiminut, ja Kokkolan vieraat jopa hallitsivat tapahtumia.Kävi kuitenkin niin kuin on käynyt tällä kaudella jo usein aiemminkin. Daniel Rantasen vapaapotkumaali vapautti TPS:n peliä, ja näin tapahtui lisää Linus Rönnbergin pian perään tekemän 2-0-osuman jälkeen.

Vähämaalista?


Lopulta lukemat olivat jopa näytösluonteiset, kun TPS viimeisteli tekopaikoistaan hurjilla prosenteilla. Suomalaisen jalkapalloilun mittapuussa kaiken nähnyt Kasper Hämäläinen nautiskeli kaksi hienoa maalia.


TPS:n hyökkääminen ei ole ollut kokonaisuudessaan aivan sillä tasolla, mitä 18 maalia kymmenessä ottelussa kertoisivat. Sen sijaan puolustuspää on toiminut mitä mainioimmin, kun omiin on mennyt vain viisi palloa.

Kun Gnistan lähtee peliruuhkassaan varmasti melko rauhallisesti, ovat ainekset vähämaalisuuteen kasassa.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.15

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

2.15

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.07

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä