Miesten Ykkönen: MP - TPS

Miesten Ykkönen | MP - TPS | 10.6.2022 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 10.06.2022 18:30
Perinteikkäät Mikkelin Palloilijat ja Turun Palloseura ovat aloittaneet miesten Ykkösen kauden odotuksiin nähden tuloksellisesti varsin hyvin. MP:n kohdalla se tarkoittaa kuudesta ottelusta kahdeksaa pistettä ja TPS:lle yli kahden pisteen keskiarvoa (kahdeksan ottelua, 17 pistettä).

TPS:llä on melko paljon poissaolijoita, ja perjantaina on edessä toinen ottelu neljän päivän välein. Joukkue saa kuitenkin jalkeille tähän sarjaan vähintään hyvän tason aloituskokoonpanon.

MP kärsii sen sijaan merkittävästi avainpelaajien puuttumisesta. Kapteeni Jonathan Dunyin on pelikiellossa ja lupaava keskikenttäpelaaja Topi Keskinen sinänsä hyvin mieluisalla maajoukkuekomennuksella. Keskinen oli aloituskokoonpanossa alle 21-vuotiaiden kohdatessa tiistaina Azerbaidzhanin.

Kun Suomi pelaa vielä Norjaa vastaan perjantaina, joutuu MP tulemaan edelleen toimeen myös ilman Keskistä. Lisäksi poissa on ollut puolustaja Väinö Vehkonen.

TPS on selvästi parempi joukkue, ja poissaolotilanne on määrällisestä suuruudesta huolimatta parempi kuin perjantain vastustajalla. Lähes kahden kertoimet ovat tarpeeksi hyviä.MP hyödynsi sunnuntain EIF-vierasottelun ensimmäisellä puoliajalla mainiosti vastustajan hölmöilyt. EIF "pimputteli" hyökkäyksessään hidasta pallonsiirtelyä. Harhasyötöt avasivat vastustajalle muutaman helpon maalintekopaikan, ja mikkeliläiset onnistuivat hyödyntämään ne tehokkaasti.

Ihan hyvä tulos, mutta vähän jäi kaivelemaankin


Toisella puoliajalla asetelmat kääntyivät kuitenkin täysin. MP oli passiivinen, ei saanut omaa pallollista pelaamista toimimaan ja antoi EIF:n päästä lähelle omaa rangaistusaluetta. Nämä asiat kostautuivat, ja vierasvoitto jäi ottamatta, vaikka 2-2-tasapeli olikin ennakko-odotuksiin nähden ihan hyvä tulos.Joukkue on napsinut muutaman maukkaan tuloksen, kuten 3-0-kotivoiton Jarosta. Kun samainen, tuolloin varamiehinen Jaro taipui myös Suomen cupin ottelussa rangaistuspotkukilpailun jälkeen, jatkuvat MP:n pelit Ykkösen lisäksi vielä cupissakin.

Vastaavasti EIF-peliä edeltänyt vierastappio PK-35:lle oli pettymys etenkin pihlajamäkeläisten siihen asti voitottoman alkukauden jälkeen. Peliesitys ei ollut MP:ltä kaksinen.

Erikoistilanteilla valtava merkitys


TPS onnistui hankkimaan samaista PK:ta vastaan vihdoin toivomansa tuloksen Veritas Stadionilla pelatuista kotiotteluista. Peli oli varsin hyvin turkulaisten kontrollissa, vaikka hyökkäyspelaaminen ei hitaissa hyökkäyksissä erityisemmin vakuuttanutkaan.Erikoistilanteet ovat Daniel Rantasen ansiosta joukkueelle tämän kauden vahvuus, ja asia on kevään ja alkukesän aikana korostunut. Maaleja on tullut niistä todella paljon, ja toisaalta pelitilanneosumat ovat jääneet hyvin vähiin. Kukin voi omassa päässään miettiä, miten suhtautuu puolentoista tehdyn maalin ottelukohtaiseen keskiarvoon, josta valtaosa on lähtöisin erikoistilanteista.


TPS:n kuuluisi jo lähtökohtaisesti olla yli 50 prosentin suosikki vieraskentälläkin. Poissaolotilanne lisää sen suosikkistatusta entisestään, ei valtavasti mutta riittävästi pelipäätökseen.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

TPS:n otteluvoitto @2.05

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.95

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä