Miesten Ykkönen: PK-35 - TPS

Miesten Ykkönen | PK-35 - TPS | 4.8.2022 | 19:00
Kohde sulkeutuu: 04.08.2022 19:00
PK-35 on onnistunut nousemaan hieman lähemmäs niitä paikkoja, joihin se ennen miesten Ykkösen kauden alkua ennakoitiin. Viidestä viimeisimmästä ottelusta on kasassa kymmenen pistettä, joiden avulla putoamisviiva on jäänyt toistaiseksi taakse. Toisaalta MP onnistuisi rästiottelunsa voittamalla nousemaan edelle, eli pistekeskiarvojen osalta PK on edelleen putoajan asemassa.

TPS on ollut toistaiseksi liian kova vastustaja helsinkiläisille tämän kauden otteluissa. Sekä Ykkösen että Ykköscupin pelit päättyivät turkulaisille 2-0. Toki varsinkin helmikuun alun Ykköscup ei ole vertailuaineistona kovin vedenpitävä, mutta TPS on joka tapauksessa ollut niskan päällä.

Palloseuran suorittaminen oli jo parempaa viime lauantaina Jaroa vastaan. Itseluottamus on varmasti hyvällä tasolla tässä vaiheessa, kun Jaro-ottelussa hyviä asioita tapahtui esimerkiksi useammallekin hyökkäävälle pelaajalle.

Laatuero pelaajistossa on merkittävä TPS:lle, joka on pelannut vierasotteluissa tuloksellisesti oikein hyvin.PK-35 onnistui viemään viime lauantaina todella arvokkaan 2-1-vierasvoiton MP:stä. Kyseisen pistepotin ansiosta se nousi Ykkösessä säilyjän paikalle pisteen erolla MP:hen, kun kotivoitolla ero olisi ollut neljä pistettä mikkeliläisten eduksi.Kummallakaan joukkueella ei ollut ottelussa kovinkaan paljon maalintekotilanteita, mutta helsinkiläiset onnistuivat hyödyntämään omansa paremmin.

Jo kahden ottelun voittoputkikin on merkittävä


Näin hyvä tuloksellinen vire jatkui. Kauden ensimmäinen voittoputki - toki toistaiseksi vain kahden ottelun mittainen - on tosiasia. Jo tällainen viidestä ottelusta kerätty kymmenen pisteen lukema on kuitenkin merkittävä, alkoihan kausi peräti kuudella voitottomalla kamppailulla.

Puolustaja Matias Hännisen korttitili täyttyi lauantaina, minkä vuoksi hän on pelikiellossa. Hänninen on säännöllisenä avauskokoonpanon pelaajana ollut joukkueessa varsin tärkeä lenkki.

Tällä kertaa tehokas TPS


TPS käytti viime lauantain 3-1-kotivoitossa Jaroa vastaan paikkansa tehokkaasti. Jos miettii puhtaasti varteenotettavia maalintekomahdollisuuksia, menivät ne pelissä aika lailla tasan.

Sinällään asia noudattelee varsin hyvin koko kauden mittakaavaa. TPS tekee kovaa tulosta, jos miettii ottelukohtaista pistekeskiarvoa. Pelilliset suoritukset eivät läheskään aina suuremmin vakuuta, mutta joukkue on siitä huolimatta menossa kovaa vauhtia kohti liiganousua. Eikä ottelu Jaroa vastaan ollut missään nimessä myöskään pallollisen tai pallottoman toiminnan näkökulmasta heikko esitys turkulaisilta.

Joukkueen kannalta erittäin positiivista oli myös esimerkiksi Olli Jakosen onnistuminen. Järjestään pelit vaihdossa aloittanut kärkimies oli lauantaina avauksessa ja viimeisteli avausosuman heti toisella minuutilla. Lisäksi Jakonen oli jossain määrin osallisena myös 2-0-johto-osumassa.

Eikä ole syytä vähätellä tämän kauden osalta harvinaisia tapahtumia. Sekä Albijon Muzaci että Demba Savage tekivät sesongin ensimmäisen maalinsa. Nämä ovat jatkon kannalta isoja juttuja, jotta maalinteko ei olisi täysin Simo Roihan viimeistelyjen sekä toisaalta Daniel Rantasen erikoistilanteiden varassa.Näiden joukkueiden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa TPS vei hallitun 2-0-kotivoiton. Tuolloin turkulaiset olivat keskellä sekä pelillistä että tuloksellista hankalampaa vaihetta kotiotteluissaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

TPS:n otteluvoitto @2.00

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

2.00

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.94

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä