Miesten Ykkönen: TPS - MP

Miesten Ykkönen | TPS - MP | 12.8.2022 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 12.08.2022 18:30
Turun Palloseuran ja KTP:n kamppailu suoran nousijan paikasta palautui viime viikolla jälleen tilanteeseen, jonka kaltaisessa on oltu jo monta kertaa. Ennen seuraavia otteluita TPS johtaa Ykköstä, mutta KTP:llä olisi rästiottelunsa voittamalla mahdollisuus nousta kärkeen.

Mikkelin Palloilijoiden viimeaikaiset otteet ovat muistuttaneet jopa syöksykierrettä. Se helpottui edes hieman edellisottelun tasapelin muodossa. Tosin vastassa oli kotiottelussa EIF, joka on ollut Adam Larssonin lähdön jälkeen myös vaikeuksissa.

TPS:n Jaro-ottelussa kokeilema suuri taktinen muutos ei toiminut alkuunkaan viime viikolla PK-35:ttä vastaan. 1-2-tappiossa laitahyökkääjät Albijon Muzaci & Linus Rönnberg olivat nimellisesti wing-backeina, jotka eivät kuitenkaan liiemmin puolustaneet.

On melkoinen arvoitus, minkälaiseen muottiin päävalmentaja Jonatan Johansson tällä kertaa pelaajat asettaa. Muotoa vaihdettiin jo puoliajalla, ja perjantaina saattaa hyvinkin olla edessä niin sanotusti paluun vanhaan eli neljän miehen puolustuslinjaan.

Se yhdistettynä MP:n hyökkäyspelin suurehkoihin ongelmiin tekee tästä TPS:n kotiotteluun tyypilliseen tapaan odotusarvoisesti suhteellisen vähämaalisen tapahtuman.TPS ei onnistunut mainitulla kolmen topparin linjalla olemaan millään tasolla vaarallinen PK-35:n vieraana. Kävi päinvastoin: PK pääsi hyökkäämään vastustajansa selustaan, kun tilaa siis riitti Muzacin ja Rönnbergin hyökkäävyyden myötä. Toki vastustaja oli myös poikkeuksellisen tehokas viimeistelyissään.Jää nähtäväksi, olivatko Jaro-ottelun onnistumiset maalinteossa TPS:n näkökulmasta alku jonkin suuremman vai tilapäinen poikkeus hyökkäyspelin haasteissa.

Pelkkää Keskistä


MP on voittanut heinä-elokuun aikana vain yhden Ykkösen ottelun kahdeksasta, eikä tasapelejäkään ole tällä aikavälillä kuin yksi. Erityisen huolestuttavaksi asian tekee se, ettei sen otteluohjelma ole ollut aivan vaikeimmasta päästä. Tämän matkan varrella on ollut kaksi kohtaamista viimeistä edellisenä olevan PEPO:n kanssa: myös se ainoa voitto tuli kotona juuri lappeenrantalaisia vastaan.

Paljon kertoo se, että kahdeksan ottelun kahdeksastatoista päästetystä maalista huolimatta vielä suuremmat ongelmat löytyvät hyökkäyksestä. Ajoittain tuntuu, että ryhmä on täysin Topi Keskisen varassa.

Alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen yllättäen noussut Keskinen kannattelee ryhmää, jonka hyökkäämisen ainoat muut vahvuudet näyttävät löytyvän Joona Hiltusen erikoistilanteista. EIF:ää vastaan yhteen sarjapisteeseen riitti lopulta rangaistuspotku ja vastustajan oma maali.Näistä syistä johtuen MP:n paikka ylemmässä jatkosarjassa on muuttumassa utopiaksi, ja sarjasijoitus on vajonnut kolmanneksi viimeiseksi. Se taas merkitsee putoajan paikkaa.


TPS:llä edelleen "liian paljon" maaleja


TPS:n tehtyjen maalien määrä on edelleen "liian suuri" kauden tapahtumiin nähden. Lähtökohta on se, että Palloseuran 1-0-voitto on varsin todennäköinen tulos.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 2,5 maalia @2.2

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

2.2

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.14

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä