Miesten Ykkönen: TPS - PK-35

Miesten Ykkönen | TPS - PK-35 | 6.6.2022 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 06.06.2022 18:30
Miesten Ykkösen alkukauden suurimman pettymyksen status menee helsinkiläiselle PK-35:lle. Viimeistä edellinen sija on tässä seurassa (kaksi merkitystä, sekä kyseinen joukkue että muut Ykkösen joukkueet) alisuoriutuminen.

Ulkomaalaispelaajat eivät ole enimmäkseen onnistuneet odotetulla tavalla, pieni osa tästä menee toki loukkaantumisenkin piikkiin. Etenkin puolustuspelaamisessa on ollut isoja vaikeuksia.

Kliseistä valoa kliseisen tunnelin päähän tuli viime viikonloppuna. 2-0-kotivoitto Mikkelin Palloilijoista tuli takuulla tärkeään paikkaan. Kauden aloittanut kuuden voitottoman ottelun suma päättyi siihen.

TPS tekee edelleen tulosta mielenkiintoisella tavalla. Kauden ainoat nurmella pelatut ottelut ovat johtaneet 0-2-tappioon PIF:lle (edelleen viimeisenä olevan PIF:n ainoa voitto) ja maalittomaan tasapeliin toista sarjanousijaa PEPOa vastaan (PEPO on kolmanneksi viimeisenä).

Viidestä muusta pelistä onkin sitten irronnut neljä voittoa ja yksi tasapeli. Ennalta heikompia joukkueita vastaan pelinteko on tuottanut isoja ongelmia.

PK-35:n puolustus on kuitenkin ollut niin heikko, että TPS voisi kerrankin päästä johtoasemaan jo ensimmäisellä puoliajalla. Sen jälkeen joukkue pystyisi kyllä pitämään homman kontrollissa ja hoitamaan voiton.TPS:n onnistumiset ovat tulleet sikäli hyvissä paikoissa, että se on raapinut paljon pisteitä muilta Ykkösen kärkijoukkueiksi povatuilta tai siihen tällä hetkellä kuuluvilta vastustajilta.

Erikoistilanteet ja Kinnunen muuttivat pelin


Ensin mainittuun kastiin kuuluu myös FF Jaro, jolta turkulaiset hakivat sunnuntaina sarjapisteet 2-1-vierasvoitolla. Ensimmäinen puoli tuntia kulki vahvasti Jaron komennossa, eikä 1-0-kotijohdossa ollut yhtään liikaa.Guillermo Sotelon saama, erilaisia tulkintoja aikaansaanut ulosajo käänsi kuitenkin pelin. Tarkemmin sanottuna käänne tapahtui Daniel Rantasen erikoistilanneosaamisen avulla. Lisäksi vaikutusta oli myös sillä, että laitapuolustajaksi vaihdosta tullut Juri Kinnunen pystyi tuomaan uuden vaihteen TPS:n hyökkäyspeliin, joka oli alussa hyvinkin hankalaa.

Valtava päästettyjen maalien määrä


Vaikka Palloseuran peli ei ole ollut missään tapauksessa kauden aikana erityisen vakuuttavaa, on se silti toisella sijalla samassa pistemäärässä yllätysjohtaja SJK Akatemian kanssa.

PK-35:n alkukauden tukalaa jamaa alleviivaa se, ettei joukkueen otteluohjelma ole ollut aivan vaikeimmasta päästä. Se on kohdannut viime kauden päätteeksi Ykköseen nousseista joukkueista Piffenin ja PEPO:n, ja TPS:n lisäksi on pelaamatta molemmat kamppailut vielä esimerkiksi KTP:n kanssa.

Tästä huolimatta omaan verkkoon on mennyt seitsemässä ottelussa peräti 15 palloa. Se on valtava määrä, jota ei ole juurikaan pystynyt kompensoimaan edes kahdeksan tehtyä osumaa.Niinpä ero kuudenteen sijaan eli viimeiseen ylemmän jatkosarjan paikkaan oli ennen MP-ottelua jo hyvinkin merkittävä. Voitto paransi tilannetta, mutta kuudenteen sijaan on edelleen viiden sijan ja kuuden pisteen mittainen matka.


TPS:llä on ollut jonkin verran poissaoloja, mutta otteluennakon pelaajatietoihin ei ole kannattanut suuremmin luottaa. Esimerkiksi Kasper Hämäläisen piti olla Pietarsaaren pelistä varmuudella poissa, mutta mies ilmaantui sittenkin kentälle.

Laatuero on tällä hetkellä TPS:n eduksi iso. Vaikka joukkue "joutuu" jälleen nurmelle ilman kyseisen alustan harjoituksia, on sama tilanne myös PK:lla.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

TPS:n otteluvoitto @1.57

Osuma
BetVictor - Lue arvostelu

1.57

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.57

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.53

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä