Suomen cup: JäPS - AC Oulu

Suomen cup | JäPS - AC Oulu | 14.6.2022 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 14.06.2022 18:30
Järvenpään Palloseuran ja AC Oulun välinen miesten Suomen cupin neljännesvälierä on omalla tavallaan hyvin mielenkiintoinen ottelu. JäPS on pelaajamateriaaliltaan tuloksista huolimatta Ykkösen alempaa kastia, kun taas AC Oulu on aloittanut veikkausliigakauden yllättävän hyvin.

Oululaisilla on edessään neljä päivää Järvenpään vierailun jälkeen liigapeli Helsingissä HJK:ta vastaan. Kumpaan joukkue panostaa enemmän? Hyvä kysymys.

Jos ajattelee asiaa realismin näkökulmasta, on AC Oululla hyvin todennäköisesti ainoa mahdollisuus tällä kaudella saavuttaa europelipaikka cupin kautta. Liigassa HJK ei kuulu sen pääkilpailijoihin. Lisäksi liigatauon jälkeen haluttaneen avainpelaajille runsaasti minuutteja.

JäPS:ltä puuttuu oletettavasti hyökkääjä Aleksi Ristola, eikä joukkueen puolustus riitä millään liigatason joukkuetta vastaan. Kahden korkeimman sarjatason väliset erot tulevat vääjäämättä näkyviin tässäkin ottelussa.JäPS:n kunniaksi on sanottava, että joukkue on raapinut komean määrän sarjapisteitä Ykkösen alkukaudella. 15 pistettä yhdeksästä ottelusta on varmasti enemmän kuin useimmat etukäteen ennustivat.

Tulosta on tullut hallissa ja "nurmella"


Erityisen hämmentävää on se, että joukkueen maaliero on 10-17 selvästi voittopainotteisista tuloksista huolimatta. Tämä selittyy tietysti yksittäisellä kyykkäyksellä, jolloin Gnistan voitti kotikentällään järvenpääläiset 10-1.Sitä ennen ja sen jälkeen JäPS on tavalla tai toisella onnistunut napsimaan vähintään kohtalaisia, enimmäkseen hyviä tuloksia jatkuvasti. Se on hävinnyt Gnistanin lisäksi vain TPS:lle tässä vaiheessa, kun Ykkösen runkosarja lähestyy JäPS:n osalta jo puoliväliä. Kohtaamatta ovat ensimmäistä kertaa enää PK-35 ja MP.

Järvenpään nurmikenttä on ollut surkeassa kunnossa, kun juurikaan mitään vihreää ei näköpiirissä ole pitkin kevättä ollut. Niinpä JäPS joutui viemään ensimmäiset Ykkösen kotiottelunsa halliin, joka on yleisötapahtuman järjestämisen kannalta melkoinen ilmestys.

Tulosta ryhmä on pystynyt tekemään varsin kiitettävästi kotipeleissään, on ympärillä sitten ollut halli tai alla kovin vaalea "nurmi". KTP ja EIF ovat joutuneet lähtemään Järvenpäästä pisteittä, eivätkä voittoon ole pystyneet myöskään Jaro, KPV tai SJK Akatemia.

Tuloksia on tullut Salanovicin poissaolosta huolimatta


AC Oulun neljäs sija Veikkausliigassa on yhtä suuri yllätys kuin JäPS:llä sama sijoitus Ykkösessä. Kun ottaa vielä huomioon oululaisten loukkaantumishaasteet ja esimerkiksi Moshtagh Yaghoubin tilanteen, nousee hattu päästä joukkueelle ja toki myös päävalmentaja Ricardo Duartelle.Tulostehtailu on itse asiassa jopa parantunut sen jälkeen, kun hyökkäyspään tähti Dennis Salanovic joutui peleistä sivuun. Kolme voittoa neljästä edellisestä liigapelistä on kova suoritus, kun tämän ajanjakson ainoa tappiokin tuli kärki-KuPS:lle. Voitot Hongasta, FC Lahdesta ja SJK:sta ovat olleet arvokkaita.

Pelikiellot ovat sikäli tasan, että JäPS:ltä on poissa Reza Heidari, AC Oululta Magnus Breitenmoser.


JäPS:n alkukauden menestys Ykkösessä on tietynlainen kupla, mikä kertoo myös tämän vuoden sarjan heikohkosta tasosta. AC Oulu tulee näyttämään tämän todeksi.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

AC Oulun otteluvoitto @1.47

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.47

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.45

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.44

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.44

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.44

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä