Miesten Suomen cup: PK-35 - SalPa

Miesten Suomen cup | PK-35 - SalPa | 15.6.2022 | 19:00
Kohde sulkeutuu: 15.06.2022 19:00
Sekä PK-35 että Salon Palloilijat ovat olleet omissa sarjoissaan alkukauden yksiä suurimmista pettymyksistä. PK:lta saattoi perustellusti odottaa ylemmän jatkosarjan paikkaa eli sijoittumista runkosarjassa kuuden parhaan joukkoon. Se näyttää tässä vaiheessa varsin kaukaiselta, kun runkosarja on pian puolivälissä.

SalPa oli puolestaan jokseenkin yksimielisesti suurin nousijasuosikki Kakkosen B-lohkosta. Tällä hetkellä mennään keskikastissa, vieläpä niin että voittoja on vähemmän kuin tappioita.

Kakkosen kolmesta vierasottelustaan SalPa on hävinnyt kaikki. Vaikka cupissa onkin tullut voittoja nimenomaan matkapeleistä, on vastassa ollut vain kerran Kakkosen tason joukkue. Tuolloin mentiin Musan Salamaa vastaan rangaistuspotkukilpailuun.

Jos Veikkausliigan ja Ykkösen välillä on massiivinen tasoero, on se Ykkösen ja Kakkosen kesken hieman pienempi. Silti SalPa ei tällä hetkellä näytä Taye Taiwon lähdettyä tarjokkaalta Ykköseen.

PK-35 on parempi joukkue, ja kotiedullakin on oma painoarvonsa.PK-35 jatkaa Ykkösen kautta vain yhdellä voitolla yhdeksästä ottelustaan. Jotain positiivisuutta voi ammentaa siitä, että kolmesta viimeisimmästä ottelusta on tilillä sentään tuon voiton lisäksi yhteensä neljä sarjapistettä.

Viimeisimpänä tuli 1-1-kotitasapeli KPV:n isäntänä. Yassin Amadin johtomaali 63. peliminuutilla toi jo voiton tarjolle, mutta sen vei pois vieraiden vaihtomies Sampo Rintala, joka tasoitti kymmenkunta minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua.Cupista on tullut lohtua


Lohtua helsinkiläisjoukkueelle on tullut Suomen cupista, kun voittoa on maisteltu kolmesti. Myönnettäköön, ettei taival ole toistaiseksi ollut erityisen hankala: EsPa (Kolmonen), Toukolan Teräs (Kolmonen) ja Ilves-Kissat (Kakkonen). Toisaalta jotain suuntaa antaa kuitenkin vieraspelitulos viimeksi mainittua vastaan: 2-7, ja jo ensimmäisellä puoliajalla 1-6. Ilves-Kissat pelaa SalPan kanssa samassa Kakkosen B-lohkossa ja pomppasi itse asiassa jopa lohkon kärkeen viikonloppuna.

Kakkosen tasolle harvinaisen suurella kohulla SalPaan saapunut Taye Taiwo poistui siis ryhmästä. Hän koki, ettei tämänhetkisessä kunnossa pystyisi auttamaan joukkuetta.

SalPa on kärsinyt jossain määrin loukkaantumisista, mikä on vaikuttanut tuloksiin tietyiltä osin. Mitään valtaavaa vaiva-aaltoa ei kuitenkaan ole ollut, joten nyt ryhmän tervehdyttyä ei sen puolesta ole syytä odottaa dramaattista pelitason nousemista.Salolaisilla on tietyt pelaajat, kuten Elmo Heinonen, Oskari Jakonen & Mikke Louhela, jotka kuuluvat kiistatta Kakkosen eliittiin. Riittävän tasaista ja laadukasta suorittamista ei kuitenkaan toistaiseksi ole koko joukkueelta nähty siihen, että ennakkosuosikin asema tulisi lunastettua. Toisaalta lohko vaikuttaisi suhteellisen hyvän tason lisäksi hyvin tasaiselta, eikä peli ole vielä salolaisittain täysin pelattu nousun suhteen.

Miten SalPan kokonaisuus pysyy kasassa?


Keskikenttäpelaaja Bamo Ahmadi on pelikiellossa, mikä kaventaa vaihtoehtojen määrää. Lisäksi SalPalla alkoi lauantaista ottelusuma, kun pelejä on tahdilla lauantai-keskiviikko-lauantai-keskiviikko.


Cupissa näinkin pitkälle eteneminen on SalPalle mahdollisuus, jota tuskin lähdetään pelaajakierrätyksellä hankaloittamaan. Mutta miten kokonaisuus pysyy kasassa tällaisessa pelirytmissä ja ailahtelevalla vireellä?

Betiveltä 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!


Oletko jo tutustunut Betive vedonlyöntisivustoon? Booker tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja mainion ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti, jossa on vain 4x kierrätys. Lue Betive arvostelu tai siirry suoraan lunastamaan huippubonus!
Betive: lunasta 100% / 100€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

PK-35:n otteluvoitto @1.68

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.65

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.65

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.62

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä